Ανακοινώθηκε το Age of Wonders 4

Η Paradox Interactive ανακοίνωσε το Age of Wonders 4, το νέα κεφάλαιο στη fantasy σειρά στρατηγικής από την Triumph Studios – του πρώτου μετά από εννέα χρόνια – το οποίο θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάιο. Το νέο κεφάλαιο υπόσχεται «νέα επίπεδα» στους τομείς του customization και του replayability, καθώς και στα παραδοσιακά στοιχεία της δημιουργίας αυτοκρατοριών, του

RPG και της turn-based tactical μάχης.

Το Age of Wonders 4 βλέπει τους παίκτες να κυβερνούν τη δική τους αυτοκρατορία, καθώς οι ισχυροί Wizard Kings επιστρέφουν στο βασίλειο για να “βασιλέψουν” ως θεοί. Θα χρειαστεί να “αμφισβητήσουν” τον νόμο τους, χρησιμοποιώντας το Tomes of Magic, το οποίο είναι εμποτισμένο με arcane destruction, και εξελίσσοντας τους στρατούς τους και αποκτώντας νέες ικανότητες και μορφές.

Θα μπορούν ακόμη και να δημιουργήσουν τις δικές τους φατρίες, παίρνοντας δύσκολες αποφάσεις σε μια ιστορία με το τέλος να είναι ανοιχτό, καθώς παλεύουν για δόξα σε έναν «τεράστιο, αντιδραστικό κόσμο» χρησιμοποιώντας μια σειρά από διαφορετικές μονάδες, σε διάφορες αυτοκρατορίες και περιβάλλοντα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το announcement trailer του Age of Wonders 4.

Το Age of Wonders 4 θα γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC στις 2 Μαΐου 2023.

The post Ανακοινώθηκε το Age of Wonders 4 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα