GameOver Webcast #406 - Τα καλύτερα παιχνίδια της δεκαετίας

Έναρξη σε ένα μεγάλο αφιέρωμα.

Διακοπές τέλος. Επιστρέφουμε, λοιπόν, στα Webcasts και ξεκινάμε μια χρονιά για την οποία ελπίζουμε ότι -εκτός από υγεία και καλά νέα σε όλους- θα φέρει πολλές και σημαντικές ειδήσεις και εξελίξεις για τη βιομηχανία των videogames. Με νέες κονσόλες να βρίσκονται στον ορίζοντα, νέες τεχνολογίες και πλατφόρμες να είναι ήδη έτοιμες ή να ετοιμάζονται, και πολλά σημαντικά παιχνίδια να είναι προγραμματισμένα για τους επόμενους

μήνες, το 2020 προβλέπεται μια σπουδαία χρονιά για αυτή τη μορφή διασκέδασης.

Μέχρι, όμως, να "ζεσταθούν οι μηχανές", να αρχίσουν να κυκλοφορούν παιχνίδια και να έρχονται (έγκυρες) ανακοινώσεις για το νέο hardware, έχουμε χρόνο να ρίξουμε μια ματιά σε αυτά που αφήσαμε πίσω. Έτσι, ξεκινάμε ένα αφιέρωμα, μέσα από το οποίο θα προσπαθήσουμε να βρούμε τα καλύτερα παιχνίδια της δεκαετίας 2010-2019. Η αρχή θα γίνει την Τρίτη 7 Ιανουαρίου, λίγο μετά τις 21:00, μέσα από το Webcast #406, στο οποίο εσείς, οι φίλοι και τα μέλη του GameOver.gr, θα ψηφίσετε τα καλύτερα παιχνίδια των δέκα αυτών χρόνων. Η ομάδα του GameOver έχει ήδη ετοιμάσει τη δομή της εκπομπής και στήσει τον μηχανισμό αυτής της ψηφοφορίας, την οποία εσείς, με τη συμμετοχή σας, θα βοηθήσετε να υλοποιηθεί. Το αφιέρωμα θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες με την ψηφοφορία της συντακτικής ομάδας, και, τέλος, θα υπάρξει ένα άρθρο (περίπου προς τα τέλη Ιανουαρίου) με τα όλα τα αποτελέσματα.

Σας περιμένουμε για την πρώτη εκπομπή του χρόνου, που εκτιμάμε ότι θα είναι και μεγάλη σε διάρκεια, αλλά και πολύ σημαντική!

To Webcast θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε ζωντανά από το κανάλι μας στο YouTube.

Μπορείτε να κάνετε subscribe στο κανάλι μας ή να πατήσετε το "καμπανάκι" alert ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για το πότε ξεκινάμε ζωντανή μετάδοση ή πότε ανεβαίνει κάποιο νέο video.

webcast
Keywords
Τυχαία Θέματα