Υπό ανάπτυξη το Dragon Quest XII

Επιβεβαίωση από τον δημιουργό της σειράς.

Μια ευχάριστη έκπληξη επεφύλασσε το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του δημιουργού της σειράς Dragon Quest, Yuji Horii, στους οπαδούς της δημοφιλέστατης JRPG σειράς, το οποίο επιβεβαίωσε πως ένα νέο παιχνίδι βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη.

Συγκεκριμένα, ο Horii έκανε μια ανασκόπηση

στα projects της σειράς Dragon Quest, επάνω στα οποία εργάστηκε η ομάδα του τη χρονιά που μας πέρασε, όπως η διάθεση του Dragon Quest XI για το Nintendo Switch, με ορισμένα από αυτά πιθανότατα να μην βρουν το δρόμο τους εκτός των συνόρων της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου. Το πιο σημαντικό τμήμα του μηνύματος, όμως, ήταν η επιβεβαίωση πως ο ίδιος και η ομάδα του ξεκίνησαν από πέρσι να εργάζονται στην ανάπτυξη του δωδέκατου μέρους της σειράς Dragon Quest, ακριβώς 33 χρόνια μετά τη κυκλοφορία του πρώτου παιχνιδιού στο Famicom (NES), με τον ίδιο να υπόσχεται πως θα βάλει τα δυνατά του για να παραδώσει έναν εξαιρετικό τίτλο.

Για την ώρα δεν γνώρίζουμε περισσότερα για το νέο παιχνίδι της σειράς, ενώ περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα στο μέλλον. Να θυμίσουμε πως το Dragon Quest ΧΙ κυκλοφορεί ήδη από το φθινόπωρο του 2018 για PlayStation 4 και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ μια βελτιωμένη έκδοση για το Nintendo Switch διατέθηκε σχεδόν έναν χρόνο μετά.

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα