Εκπληκτικό νέο δείγμα από το Microsoft Flight Simulator

Happy New Year! Let it snow!

Με την ευκαιρία της έλευσης του νέου έτους, η Microsoft αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουργιο trailer για το επερχόμενο Microsoft Flight Simulator, μέσω του οποίου παρουσιάζονται μερικές από τις περιοχές επάνω από όπου θα μπορούν να πετάξουν οι παίκτες, αλλά καλυμμένες από χιόνι.

Με την περιγραφή που συνοδεύει το trailer να αναφέρει απλά “Ευτυχισμένο το Νέο Έτος! Ας χιονίσει!”, δεν είναι σαφές εάν το trailer έχει σκοπό να αναδείξει τη δυνατότητα

του τίτλου για δυναμικά καιρικά φαινόμενα, αλλά πολλοί χρήστες στο Reddit υποθέτουν ότι το trailer επιδεικνύει μεταβαλλόμενες εποχές στο παιχνίδι, καθώς στα πρώτα λεπτά μπορούμε να δούμε μια φθινοπωρινή Νέα Υόρκη να γεμίζει σταδιακά με χιόνι.

Το παιχνίδι δείχνει ήδη πολύ εντυπωσιακό, με πάνω από δύο εκατομμύρια gigabytes δεδομένων να χρησιμοποιούνται για μπορέσει να δημιουργηθεί μια ακριβής έκδοση του πλανήτη μας, με περισσότερες από δυο εκατομμύρια πόλεις, κάθε δρόμο και βουνό όπως επίσης και περίπου 45.000 αεροδρόμια. Να σημειωθεί ότι τα παραπάνω είναι δυνατά λογω της τεχνολογίας Azure Cloud της Microsoft, που θα κάνει stream το περιβάλλον καθώς θα πετάμε πάνω από διάφορες περιοχές.

Θα είναι πραγματικά ενδιαφέρον να δούμε αν τα καιρικά φαινόμενα θα “τραβιούνται απευθείας” από δορυφορικές φωτογραφίες κάθε περιοχής κατά τη διάρκεια των διαφορετικών εποχών ή αν το παιχνίδι θα τα δημιουργεί δυναμικά.

Το Microsoft Flight Simulator αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για Xbox One και PC αργότερα μέσα στη χρονιά.

pcxbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα