Free-To-Play MMORPG από το σύμπαν Magic The Gathering

Έρχεται από τους δημιουργούς του Neverwinter.

Πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκε πως η εκδότρια εταιρία Perfect World Entertainment, σε συνεργασία με την Cryptic Studios, εργάζονται επάνω σε έναν ΜΜΟRPG τίτλο, ο οποίος τοποθετείται στο σύμπαν του δημοφιλούς παιχνιδιού καρτών Magic The Gathering με κυκλοφορία σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και σε κονσόλες.

Για

όσους δεν γνωρίζουν, η σειρά Magic The Gathering αποτελεί ένα δημοφιλές παιχνίδι καρτών της Wizards of the Coast, το οποίο αναθέτει στους παίκτες το ρόλο του Planeswalker - ενός πανίσχυρου μάγου ο οποίος μπορεί να μεταβαίνει σε διαφορετικά πεδία-διαστάσεις, να συγκεντρώνει έναν ισχυρό αριθμό πλασμάτων και ξορκιών και να τα εξαπολύει στους αντιπάλους του, ακολουθώντας μια προσεκτική και στρατηγική προσέγγιση. Το παιχνίδι μετράει χιλιάδες φανατικούς παίκτες ανά τον κόσμο, ενώ το ισχυρό αφηγηματικό στοιχείο του, το οποίο και εξελίσσεται σε κάθε νέα έκδοση καρτών και περιεχομένου, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον δημιουργών ανά τακτά χρονικά διαστήματα και έχει δει αρκετές κυκλοφορίες τίτλων, κάποιες επιτυχημένες και άλλες όχι και τόσο.

Αυτό το στοίχημα προσπαθούν να κερδίσουν τόσο η εκδότρια εταιρία όσο καi το στούντιο ανάπτυξης. Ο Bryan Huang, διευθύνων σύμβουλος της Perfect Word Entertainment, αναφέρει χαρακτηριστικά πως "είναι κατενθουσιασμένοι με την καλλιτεχνική προσέγγιση της Cryptic Studios" και πως ήταν ένα μεγάλο όνειρο να μεταφέρουν τους Planeswalkers του παιχνιδιού σε ένα σύγχρονο τίτλο RPG. Επιπλέον, αναφέρεται πως το παιχνίδι, αν και free-to-play, έχει τα φόντα ενός ΑΑΑ τίτλου, τόσο σε επίπεδο γραφικών όσο και σε gameplay και πως το σύμπαν της σειράς Magic The Gathering θα μεταφέρεται υπό μια νέα οπτική γωνία στους παίκτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Wizards of the Coast, η εταιρία πίσω από το Magic The Gathering, συνεργάζεται στενά με τις προαναφερθείσες εταιρίες και πως η πιο πρόσφατη συνεργασία τους είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία του Dungeons & Dragons: Neverwinter, το οποίο είναι ένα MMORPG που βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι της Wizards of the Coast. Για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, ούτε γνωρίζουμε ακριβώς τις πλατφόρμες που θα υποδεχτούν το παιχνίδι (με εξαίρεση τους υπολογιστές). Ευελπιστούμε να γίνουμε σοφότεροι στο μέλλον.

pc
Keywords
Τυχαία Θέματα