Κλάπηκαν τα αρχεία του Cyberpunk 2077

Ζητήθηκαν λύτρα από τους δημιουργούς του Witcher.

Μπορεί να μοιάζει με αστείο, αλλά η CD Projekt RED ανακοίνωσε σήμερα ότι κάποια απο τα αρχεία της εταιρίας και ανάμεσα τους, οι πιο πρώιμες εκδόσεις του Cyberpunk 2077, κλάπηκαν. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του Witcher, οι "κλέφτες" επικοινώνησαν μαζί τους και ζήτησαν λύτρα για την επιστροφή των αρχείων, με την απειλή πως θα τα δημοσιεύσουν

στο ίντερνετ αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους, τα οποία παραμένουν άγνωστα.

Η πολωνική εταιρία αρνήθηκε να δώσει ό,τι τους ζήτηθηκε και αποφάσισε να απευθυνθεί στις Αρχές. Αυτό μπορεί να έχει ως τίμημα τη δημοσίευση των αρχείων όπως προειδοποιουν οι δημιουργοί, και ανάμεσα στα αρχεία πολύ πιθανό είναι να βρίσκεται η πρώιμη έκδοση του Cyberpunk 2077.

Πάνω σε αυτό, η CD Projekt RED, δήλωσε πως η έκδοση του τίτλου είναι "παλιά και μη αντιπροσωπευτική" σε σύγκριση με την τωρινή κατάσταση του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά, η εταιρία επισήμανε πως το καλύτερο θα ήταν να αποφύγουμε αυτά τα αρχεία καθώς, ειδικά γι' αυτούς που προσδοκούν με αγωνία το παιχνίδι, υπάρχει ο κίνδυνος των spoiler.

Τέλος, η ανακοίνωση κλείνει με την υπόσχεση να φανερωθούν περισσότερες πληροφορίες για το Cyberpunk 2077 "τη σωστή στιγμή".

pic.twitter.com/eP2OatjZZW

— CD PROJEKT RED (@CDPROJEKTRED) 8 Ιουνίου 2017pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα