Ανακοινώθηκε το Strange Brigade

Zombies στη δεκαετία του '30, από τους δημιουργούς των Sniper Elite.

Το στούντιο της Rebellion, το οποίο έχει αναπτύξει στο παρελθόν τα Sniper Elite 4 και Zombie Army Trilogy, ανακοίνωσε το Strange Brigade το οποίο πρόκειται για ένα third

person shooter τοποθετημένο στο 1930. Στο παιχνίδι θα συμμετέχουν ως και τέσσερις παίκτες, οι οποίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν υπερφυσικά και παράξενα φαινόμενα, ενώ στο ταξίδι τους θα συναντήσουν και ξεχασμένους πολιτισμούς.

Για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν, ο κάθε ήρωας θα έχει τα δικά του διαφορετικά χαρακτηριστικά στη μάχη, ούτως ώστε να επιβιώσουν από αυτό το δύσκολο ταξίδι. Τέλος, μολονότι η Rebellion ανακοίνωσε πως το Strange Brigade θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και PC, δεν έδωσε κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας. Ωστόσο, οι δημιουργοί υποσχέθηκαν πως θα δείξουν πολλά περισσότερα για το παιχνίδι κατά τη διάρκεια της επερχόμενης έκθεσης Ε3. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer του παιχνιδιού.

pcps4xbox one Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα