Gameplay video για το ELEX

Φουτουριστικό RPG από τους δημιουργούς των Risen και Gothic.

Η δημιουργός των σειρών Gothic και Risen, Piranha Bytes, έδωσε στη δημοσιότητα ένα video με σκηνές μέσα από το νέο RPG ανοικτού κόσμου με post apocalyptic

στοιχεία που ετοιμάζει, το οποίο έχει την ονομασία ELEX -Eclectic, Lavish, Exhilarating, Xenial. Κατά τη διάρκεια του video μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από τις περιοχές που πρόκειται να συναντήσουμε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας στο παιχνίδι – από άγονες περιοχες, παγωμένες τούνδρες, δάση, μέχρι τεράστια και εγκαταλελειμμένα εργοστάσια στον πλανήτη Magalan, ο όποιος έχει καταστραφεί μετά την πτώση ενός μετεωρίτη. Ο κόσμος του παιχνιδιού, σύμφωνα με την εταιρεία, θα είναι μια μίξη από φουτουριστικές και μεσαιωνικές περιοχές, κάτι που θα ισχύει και για τον οπλισμό που θα έχουν στην διάθεσή τους οι παίκτες –από πυροβόλα όπλα μέχρι σπαθιά.

Σύμφωνα με την εταιρεία το ELEX θα διαδραματίζεται σε έναν τεράστιο χάρτη «χωρίς όρια» και loading zones, όπου τα πάντα θα επηρεάζονται από τις επιλογές που θα καλείται να κάνει ο κάθε παίκτης, θέλοντας έτσι να παρέχουν μια αυθεντική ατμόσφαιρα με βαθιές ηθικές επιλογές.

Το ELEX θα κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και PC στις 17 Οκτωβρίου, ενώ περισσότερα για τον τίτλο μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα