Extended gameplay υλικό από το Forever Skies

Η Far From Home, ένα studio ανάπτυξης με έδρα την Πολωνία, κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Future Games Show Spring Showcase 2022 έδωσε στη δημοσιότητα ένα extended gameplay trailer για το sci-fi survival τίτλο πρώτου προσώπου που ετοιμάζει,

το Forever Skies, το οποίο δείχνει gameplay πάνω από τα σύννεφα και σε ένα αερόπλοιο.

Να σημειώσουμε ότι στην ομάδα ανάπτυξης του Forever Skies υπάρχουν άτομα που είχαν εργαστεί στα Dying Light και Dead Island -μεταξύ άλλων. Όσον αφορά την ιστορία του τίτλου, θέλει οι παίκτες να επιστρέφουν στη Γη μετά από μια οικολογική καταστροφή, που οδήγησε στη δημιουργία ενός παχέος, τοξικού στρώματος σκόνης κάτω από τα σύννεφα. Κατά τη διάρκεια της ενασχόλησης μας με τον τίτλο θα κληθούμε να χρησιμοποιήσουμε το αερόπλοιό μας για να εξερευνήσουμε τις κορυφές των πολλών ουρανοξυστών που περνούν μέσα από το στρώμα των σύννεφων. Στην πορεία θα πρέπει να συλλέξουμε υλικά, να αναβαθμίζουμε και να επισκευάζουμε το αερόπλοιό μας και να προσπαθήσουμε να ανακαλύψουμε τι συνέβη στη Γη όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά να βρούμε την κατάλληλη θεραπεία για τους τελευταίους επιζώντες ανθρώπους.

Στο νέο trailer βλέπουμε το αερόπλοιό μας να αρπάζει φωτιά από μια τρομερή καταιγίδα κεραυνών, το οποίο πρέπει να επισκευάσουμε, όπως επίσης να ρίξουμε μια μικρή ματιά κάτω από το στρώμα των σύννεφων.

Το Forever Skies αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC.

The post Extended gameplay υλικό από το Forever Skies appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα