Η Telltale Games καθησυχάζει τους καινούργιους παίκτες

H Telltale Games είναι ένα studio που στα παιχνίδια της μεγάλο ρόλο παίζει η ιστορία και οι χαρακτήρες τους. Με αφορμή το The Wolf Among Us 2 ο CEO της εταιρείας, Jamie Ottilie, προέβη σε δηλώσεις σχετικά με το πόσο εύκολο θα είναι για τους καινούργιους παίκτες του franchise να μπουν στην ιστορία του και να καταλάβουν

τους χαρακτήρες του.

“Προσπαθούμε να σχεδιάζουμε την ιστορία του κάθε παιχνιδιού μας έτσι ώστε να στέκει από μόνη της. Πιστεύουμε ότι η αρχή του πρώτου επεισοδίου (του The Wolf Among Us 2) στήνει πολύ καλά για τους παίκτες μας τους χαρακτήρες του τίτλου και τις καταστάσεις που τους έφεραν μέχρι εδώ”, λέει ο Ottilie, με την ελπίδα όμως ότι οι καινούργιοι παίκτες του τίτλου θα επισκεφθούν τον πρώτο πριν έρθουν στον δεύτερο.

Επίσης, το studio προχώρησε και σε αλλαγή μηχανής γραφικών. Από τη δική τους, Telltale Tool μηχανή, πέρασαν στη Unreal Engine της Epic Games. Πάνω σε αυτό ο Ottilie συμπλήρωσε, “Οι προκλήσεις (που είχαμε ως studio) με την παλιά μηχανή ήταν γνωστές. Θέλαμε την ταχύτητα, τη δύναμη και την ευελιξία της Unreal. Παρόλα αυτά ακόμα χρειαζόμαστε κάποια από τα παλιά εργαλεία μας για κάποιες ενέργειες στην παραγωγή των παιχνιδιών, όπως η άμεση επανάληψη (στιγμών) σε αυτά, μιας και φτιάχνουμε καθαρά τίτλους αποφάσεων από αλλάζουν ανάλογα με επιλογές των παικτών μας. Θέλαμε να ανανεώσουμε αυτά τα εργαλεία για να “κάθονται” καλά με την καινούργια μηχανή στην οποία δουλεύουμε”.

Αυτό που γνωρίζουμε από προηγούμενες δηλώσεις του studio είναι ότι ο τίτλος θα έρθει στα χέρια μας μέσα στο 2023 στο γνωστό τους επεισοδιακό μοτίβο. Παρόλα αυτά είναι το πρώτο παιχνίδι που το studio αναπτύσσει σαν ένα και όχι κάθε επεισόδιο ξεχωριστά, όπως συνήθιζε να κάνεο. Το περιμένουμε για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S και PC.

Πηγή: IGN

The post Η Telltale Games καθησυχάζει τους καινούργιους παίκτες appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα