Ανακοινώθηκε το Deliver Us Mars

Οι Frontier Foundry και KeokeN Interactive ανακοίνωσαν το Deliver Us Mars, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο σε υπολογιστές και κονσόλες τρέχουσας και περασμένης γενιάς.

Πρόκειται να αποτελέσει sequel για το πολυ-βραβευμένο Deliver Us The Moon του ολλανδικού στούντιο, εξιστορώντας μία ατμοσφαιρική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας ενός αστροναύτη.

Όπως έγινε γνωστό μέσω της επίσημης περιγραφής του εν λόγω

project, δέκα χρόνια αργότερα από την αποστολή “Fortuna”, η ανθρωπότητα βρίσκεται πιο κοντά στον αφανισμό της από ποτέ, με το μέλλον της να εξαρτάται άμεσα από την διεκπεραίωση μίας διαστημικής αποστολής.

Μία μυστηριώδη κλήση κινδύνου από την επιφάνεια του πλανήτη Άρη, θα δώσει την αφορμή σε εκείνον και το πλήρωμά του να ταξιδέψουν μέχρι τον κόκκινο πλανήτη, προκειμένου να ανακτήσουν τα πλοία της αποικίας ARK, που μυστηριωδώς είχαν εξαφανιστεί από τον εχθρικό Outward.

Οι παίκτες θα πρέπει να επιβιώσουν στην αφιλόξενη επιφάνεια του Άρη και να ανακαλύψουν τα μυστικά του Outward, αξιοποιώντας την πνευματική και τη σωματική τους αντοχή για να ανταπεξέλθουν σε μία πληθώρα από προκλήσεις, που θα τους εξετάσουν και στα δύο αυτά επίπεδα.

Επί του παρόντος, δεν γνωρίζουμε κάποιο παράθυρο ή ημερομηνία κυκλοφορίας για το Deliver Us Mars, παρά μόνο ότι αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One και PC.

Ακολουθεί το σχετικό trailer.

The post Ανακοινώθηκε το Deliver Us Mars appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα