E3 2021: Τι είδαμε στην παρουσίαση της Devolver Digital

Κατά τη διάρκεια του πιο πρόσφατου Devolver Direct, στην παρουσίαση της Devolver Digital για την E3 2021, η αμερικανική εταιρεία αποκάλυψε το line-up κυκλοφοριών της για το υπόλοιπο της τρέχουσας χρονιάς και όχι μόνο.

Ξεκινώντας, είδαμε νέο Gameplay Trailer για το Shadow Warrior 3, προβάλλοντας την έντονη βία και τον φρενήρη ρυθμό δράσης του επερχόμενου παιχνιδιού, το οποίο

θα κυκλοφορήσει μέσα στην τρέχουσα χρονιά σε PS4, Xbox One και PC.

Στη συνέχεια περάσαμε στην ανακοίνωση ενός νέου 2D action-adventure παιχνιδιού, που θα φέρει την ονομασία “Trek to Yomi” και θυμίζει λίγο Ghost of Tsushima σε… δύο διαστάσεις. Το Trek to Yomu θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 σε PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC.

Λίγο αργότερα προβλήθηκε νέο Gameplay Trailer από το επερχόμενο Phantom Abyss, δίνοντας έμφαση στις θανατηφόρες παγίδες των ναών, που οι παίκτες θα κληθούν να εξερευνήσουν στις 22 Ιουνίου, μόλις το παιχνίδι γίνει διαθέσιμο σε Early Access.

Μέσω ενός Cinematic Trailer, απεικονίζοντας το μοναδικό στιλ και την ατμόσφαιρά του, αποκαλύφθηκε το Wizard with a Gun, με κυκλοφορία μέσα στο 2021 σε Nintendo Switch και PC. Όπως φαίνεται, πρόκειται για ένα survival online co-op παιχνίδι, που θέλει τους παίκτες απέναντι σε τεράστιες εχθρικές ορδές, οπλισμένοι με πυροβόλα όπλα και εξαπολύοντας μαγικά ξόρκια.

Νέο Gameplay Trailer για το Death’s Door, εστιασμένο στην σκληρή μάχη του παιχνιδιού και στους πολύχρωμους χαρακτήρες του, ανακοινώνει την κυκλοφορία του στις 20 Ιουλίου σε Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Η ιστορία του παιχνιδιού θέλει τους παίκτες να αναλαμβάνουν τον ρόλο του “The Crew”, ο οποίος αναζητά την κλεμμένη ψυχή του σε έναν κόσμο γεμάτο με παράδοξα.

Με το Inscryption, ένα “deck-building & card-based” παιχνίδι που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στην τρέχουσα χρονιά σε υπολογιστές, οι παίκτες θα πρέπει να οργανώνουν με προσοχή τις κινήσεις τους για να επιβιώσουν σε έναν κόσμο σκοτεινό και γεμάτο με νεκρά πλάσματα.

Παρουσιάζοντας το Devolver Tumble Time, πρόκειται για puzzle free-to-play παιχνίδι που είναι βασισμένο στην πληθώρα χαρακτήρων της Devolver Digital και θα κυκλοφορήσει μέσα στην χρονιά για κινητές συσκευές (iOS/ Android).

Η παρουσίαση έκλεισε με το Demon Throttle. Ένα παιχνίδι retro αισθητικής, arcade “bullet-hell shooter”, με χαρακτηριστικά παράλληλα μοντέρνας σχεδίασης. Ο τίτλος θα αποτελέσει αποκλειστικότητα για το Nintendo Switch και η κυκλοφορία του δεν προγραμματίζεται να γίνει ψηφιακά, αλλά μόνο μέσω διάθεσης retail αντιτύπων.

The post E3 2021: Τι είδαμε στην παρουσίαση της Devolver Digital appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα