Cine-TV #188

Έπειτα από το αναπάντεχο comeback του Zack Snyder μέσω της επανέκδοσης του Justice League, μπορούμε να έχουμε μία ελπίδα για το Army of the Dead. Άλλωστε το θέμα με τα ζόμπι κάποτε τουλάχιστον το κατείχε, όπως είχε αποδείξει με το αξιολογότατο Dawn of the Dead (2004), ένα από τα λιγοστά remake που έχουν πραγματικά λόγο ύπαρξης.

Ευελπιστούμε ότι θα

καταφέρει να επαναφέρει σε σωστές δόσεις το εφετζίδικο στυλ που τον χαρακτηρίζει, αποφεύγοντας τις οποιεσδήποτε σοβαροφάνειες. Τουλάχιστον το trailer δείχνει πως η νέα του ταινία θα επικεντρώνεται πρωτίστως στην καθαρόαιμη και γρήγορου ρυθμού δράση.

Στα υπόλοιπα, ενδιαφέρον δείχνει να έχει η περιπέτεια του Riders of Justice (άλλωστε αγαπάμε πάντα να βλέπουμε τον Mads Mikkelsen σε οποιοδήποτε ρόλο, πόσο μάλλον όταν αυτός έχει να κάνει με έναν σκληροτράχηλο στρατιωτικό που διψάει για εκδίκηση).

Trailers

Army of the Dead
Σκηνοθέτης: Zack Snyder (Dawn of the Dead)
Πρωταγωνιστούν: Dave Bautista, Ella Purnell, Omari Hardwick, Aa de la Reguera
Πρεμιέρα: 21 Μαΐου (Netflix)

Ο Zack Snyder επιστρέφει σύντομα στη θεματολογία που τον έφερε στο προσκήνιο, μαζί με ένα ιδανικό σενάριο για ταινία δράσης. Στο Army of the Dead θα δούμε την προσπάθεια μίας ομάδας μισθοφόρων να ληστέψει ένα καζίνο του Λας Βέγκας όπου κυριαρχούν ορδές από ζόμπι. Βέβαια, όπως μπορείτε να διακρίνετε στο trailer, τα ζόμπι δεν είναι τα συνηθισμένα, ράθυμα, υπερφυσικά όντα, αλλά αντίθετα αποτελούν τέρατα που μπορούν να συνεννοούνται μεταξύ τους αλλά και να κινούνται ταχύτατα. Κάπου εκεί μέσα υπάρχει και μία τίγρης-ζόμπι, έτσι για την ποικιλία. Αν μη τι άλλο, η πλέον αναμενόμενη ταινία του Netflix!

Hitman’s Wife’s Bodyguard
Σκηνοθέτης: Patrick Hughes (The Hitman’s Bodyguard)
Πρωταγωνιστούν: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Antonio Banderas, Morgan Freeman, Frank Grillo
Πρεμιέρα: 16 Ιουνίου (Αμερική)

Δεν ξέρουμε για ποιο λόγο η ιδιαίτερα κοινότυπη περίπτωση του The Hitman’s Bodyguard (2017) κατάφερε να θεωρηθεί ότι έχει τόσο πρόσφορο σεναριακό έδαφος ώστε να δικαιολογήσει ένα sequel. Υποθέτουμε ότι η συμμετοχή “hot” ονομάτων του Hollywood αρκεί για οποιαδήποτε επιτυχία -όχι ότι αυτό δεν το έχουμε δει σε πολλές περιπτώσεις αλλά υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις που τονίζουν ακόμα περισσότερο αυτό το φαινόμενο.

F9
Σκηνοθέτης: Justin Lin (Fast & Furious 6)
Πρωταγωνιστούν: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris Bridges, John Cena, Helen Mirren, Charlize Theron
Πρεμιέρα: 25 Ιουνίου (Αμερική)

Στην ένατη περιπέτεια του Fast & Furious o Dominic Torreto (Vin Diesel) και η παρέα του θα έρθουν αντιμέτωποι με τον Jakob (John Cena), ο οποίος μαθαίνουμε ότι είναι ο αδελφός του. Tην ύπαρξή του μάλλον την είχε ξεχάσει και ο ίδιος ο Torreto στις οκτώ ταινίες που προηγήθηκαν. Κάπου μέσα στο trailer θα δείτε και αυτό που φαίνεται πως θα είναι μία πτήση στο διάστημα, με τις απιθανότητες του franchise πλέον να περνάνε σε άλλο επίπεδο.

Seance
Σκηνοθέτης: Simon Barrett (πρώτη ταινία μεγάλου μήκους)
Πρωταγωνιστούν: Suki Waterhouse, Madisen Beaty, Ella-Rae Smith

Μία παρέα κοριτσιών σε μία ακαδημία θηλέων θα πραγματοποιήσει μία ιεροτελεστία με σκοπό να επικοινωνήσουν με το πνεύμα μίας νεκρής μαθήτριας. Την επόμενη μέρα μία εκ των έξι κοριτσιών θα βρεθεί νεκρή, με τις υπόλοιπες πλέον να θεωρούν ότι η τελετή είναι ο λόγος αυτού του θανάτου.

The Dry
Σκηνοθέτης: Robert Connolly (Paper Planes)
Πρωταγωνιστούν: Eric Bana, Geneviene O’Reilly, Keir O’Donnell, John Polson
Πρεμιέρα: 21 Μαΐου (διαδικτυακή διανομή)

Ο Aaron Falk (Eric Bana), ένας ομοσπονδιακός αστυνομικός πράκτορας της Αυστραλίας θα επιστρέψει στη γενέτειρά του έπειτα από 20 χρόνια προκειμένου να παρευρεθεί στη κηδεία ενός παιδικού του φίλου. Κατά τα λεγόμενα, ο αποθανών δολοφόνησε τη γυναίκα και το παιδί του προτού βάλει ένα τέλος στη ζωή του. Ο Falk θα κληθεί να ερευνήσει αυτό το περιστατικό, ανασύροντας παράλληλα πληροφορίες που θα συνδέσουν αυτό το έγκλημα με μία δολοφονία ενός νεαρού κοριτσιού δύο δεκαετίες πριν.

Riders of Justice
Σκηνοθέτης: Anders Thomas Jensen (Adam’s Apples)
Πρωταγωνιστούν: Mads Mikkelsen, Nicolas Bro, Nikolaj Lie Kaas
Πρεμιέρα: 21 Μαΐου (διαδικτυακή διανομή)

Ο Markus (Mads Mikkelsen), ένας βετεράνος του δανέζικου στρατού, θα επιστρέψει στο σπίτι του αφού μάθει ότι η γυναίκα του σκοτώθηκε σε ένα δυστύχημα με τρένο. Ένας επιζών του δυστυχήματος θα ισχυρισθεί ότι δεν ήταν τυχαίο ατύχημα αλλά, αντιθέτως, ένα προμελετημένο χτύπημα, μία πληροφορία που θα οδηγήσει τον Markus στον δρόμο της εκδίκησης. Η δραματική κωμωδία (όπως διαφημίζεται) προβλήθηκε ήδη στη Δανία όπου συγκέντρωσε ιδιαίτερα θετικές κριτικές.

Resident Evil: Infinite Darkness, 1η σεζόν
Πρεμιέρα: Ιούλιος (Netflix)

Η νέα CGI σειρά βασισμένη στο πάντα δημοφιλές franchise της Capcom θα διαδραματίζεται δύο χρόνια μετά τα γεγονότα του Resident Evil 4, με πρωταγωνιστές τους Leon S. Kennedy και Claire Redfield. Κατά την επίσκεψή τους στον Λευκό Οίκο θα έρθουν αντιμέτωποι με μία ορδή από ζόμπι.

Cine-TV Νέα

Ο Alfred Molina επιστρέφει ως Doctor Octopus στο Spider-Man: No Way Home

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε επίσημα ότι το νέο Spider-Man του MCU θα συνδεόταν με τα Spider-Man όπου πρωταγωνιστούσε ο Andrew Garfield, δεδομένου ότι ο Jamie Foxx θα υποδυθεί και πάλι τον Electro στο επερχόμενο Spider-Man: No Way Home. Πλέον είναι εμφανές ότι θα υπάρχει σύνδεση και με το σύμπαν που είχε επιμεληθεί ο Sam Raimi, καθώς ο Alfred Molina δήλωσε σε συνέντευξή του στο Variety πως θα επιστρέψει στον ρόλο του Doctor Octopus.

Ως εκ τούτου είναι μάλλον εμφανές ότι η νέα ταινία θα ακολουθήσει την οδό του multiverse και η πιθανότητα να δούμε τη συμμετοχή των Andrew Garfield και Tobey Maguire αυξάνεται σημαντικά. Η Sony υποθέτουμε θα κάνει το παν για να κρατήσει αυτήν την αποκάλυψη ως επτασφράγιστο μυστικό, έστω μέχρι το πρώτο trailer.

O Mads Mikkelsen προστίθεται στο cast του Indiana Jones 5

Ο δημοφιλής Δανός ηθοποιός αποτελεί τη νέα προσθήκη για το πέμπτο Indiana Jones, έπειτα από την πρόσφατη ανακοίνωση της συμμετοχής της Phoebe Waller-Bridge. Το Indiana Jones 5 θα είναι η πρώτη ταινία της σειράς που δεν θα σκηνοθετήσει ο Stephen Spielberg, τα καθήκοντα του οποίου θα αναλάβει ο James Mangold (Logan). Επίσης, έχει γίνει γνωστό ότι τη σύνθεση του soundtrack θα αναλάβει για άλλη μία φορά ο John Williams.

Η πέμπτη περιπέτεια του Indiana Jones αναμένεται να προβληθεί τον Ιούλιο του 2022. Έχουμε μεγάλη περιέργεια να δούμε αν θα είναι σε θέση να επαναφέρει λίγη από τη μαγεία της τριλογίας, ιδίως αναλογιζόμενοι το φιάσκο του Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008).

Ετοιμάζεται live-action μεταφορά του Gundam για το Netflix

Το δημοφιλές ιαπωνικό franchise του Gundam έχει γνωρίσει την πλούσια παρουσία σε όλα τα πιθανά μέσα, μεταξύ anime, παιχνιδιών και manga. Πλέον θα το δούμε και ως live-action ταινία, έχοντας στη σκηνοθετική καρέκλα τον Jordan Vogt-Roberts του Kong: Skull Island (2017).

The post Cine-TV #188 appeared first on GameOver.

Keywords
cine, resident evil 4, zack snyder, ryan reynolds, salma hayek, vin diesel, john cena, eric bana, resident evil, tobey maguire, snyder, league, army, dawn, στυλ, νέα, δραση, μαΐου, λας, ryan, reynolds, jackson, banderas, morgan, ιουνίου, sequel, συμμετοχή, hollywood, justin, diesel, gibson, john, franchise, eric, aaron, κηδεία, lie, infinite, cgi, capcom, leon, octopus, home, sony, james, crystal, skull, anime, jordan, island, gameover, Καλή Χρονιά, live, hot doc, john cena, octopus, το θεμα, γυναικα, δανια, ηθοποιος, θεμα, ταινιες, army, cgi, diesel, gibson, james, ryan, sony, αποκαλυψη, ατυχημα, βετερανος, γεγονοτα, γινει, διαστημα, δειτε, δειχνει, εδαφος, υπαρχει, ελπιδα, εξι, επιτυχια, ζωη, ζομπι, κηδεία, η τελετη, οικο, κωμωδια, λας, λας βεγκας, λογο, μαγεια, μαΐου, μυστικο, μπορειτε, παντα, οκτω, παιδι, πεμπτη, πρωταγωνιστες, πτηση, ρολο, σεναριο, συντομα, σειρα, συμμετοχή, σπιτι, στυλ, συμπαν, τιγρης, τρενο, φιασκο, φορα, οντα, aaron, anime, banderas, capcom, sequel, crystal, dawn, eric bana, eric, franchise, gameover, john, hollywood, home, ιδανικο, ιδιαιτερα, leon, island, ιουλιος, ιουνίου, jackson, justin, jordan, league, λευκο, lie, μια φορα, morgan, infinite, πληροφοριες, resident evil, reynolds, resident evil 4, ryan reynolds, salma hayek, skull, snyder, spider, tobey maguire, vin diesel, zack snyder
Τυχαία Θέματα