Σημαντικές, νέες πληροφορίες για το King’s Bounty II

Το tactical RPG sequel, King’s Bounty II απέχει λίγους μόνο μήνες μακριά από την κυκλοφορία του και οι 1C Entertainment και Koch Media –developer και publisher αντίστοιχα- έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο νέο trailer, εξιστορώντας και ετοιμάζοντας τη “σκηνή” για τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στον

τίτλο.

Συνωμοσίες, σαμποτάζ και νεκρομαντεία έχουν φέρει το “Σκοτάδι” στον κόσμο της Nostria. Με τον Βασιλιά Claudius δηλητηριασμένο, το βασίλειο αρχίζει να διαλύεται, με τους δρόμους να έχουν γεμίσει με ληστές και ολόκληρες περιοχές να απαιτούν ανεξαρτησία. Ο πρίγκιπας Adrian θα πρέπει να προσπαθήσει να ενώσει τα εδάφη και φαίνεται ότι ένας σωτήρας είναι ήδη εδώ για να βοηθήσει στην αποκατάσταση της ειρήνης και της τάξης στη Nostria.

Το King’s Bounty II επιτρέπει στους παίκτες να διαλέξουν έναν από τους τρεις ήρωες, με τον καθένα να έχει τη δική του προσωπικότητα και skill set, πριν ταξιδέψουν στον κόσμο για να δημιουργήσουν, να αναπτύξουν και να διοικήσουν τον προσωπικό τους στρατό. Από τις πολυσύχναστες πόλεις έως τα μικρά χωριουδάκια και τις παγωμένες ερημικές περιοχές, το παιχνίδι θα προσφέρει έναν μεγάλο ανοιχτό κόσμο προς εξερεύνηση.

“Η βασική έμφαση της ομάδας ήταν να δημιουργήσει μια συναρπαστική και με έμφαση στην ιστορία, εμπειρία που διαμορφώνεται και καθοδηγείται από πλούσιους χαρακτήρες και ένα μοναδικό σκηνικό”, δήλωσε ο Lead Producer, Denis Maltzev. “Το King’s Bounty II είναι ένα είδος από μόνο του και προσφέρει έναν πολύ μοναδικό και ενδιαφέροντα συνδυασμό RPG, turn based στρατηγικής και fantasy στοιχείων, τα οποία, όταν συνδυάζονται, ξεχωρίζουν πραγματικά. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε τον όμορφο κόσμο και τις περιπέτειές του με τους παίκτες”.

Το King’s Bounty II θα γίνει διαθέσιμο για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC στις 24 Αυγούστου 2021.

The post Σημαντικές, νέες πληροφορίες για το King’s Bounty II appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα