Ενημερώσεις…τρόμου στο Resident Evil Showcase

Η παρουσίαση του Resident Evil Showcase επεφύλασσε εκπλήξεις και ανακοινώσεις για το…τρομακτικό μέλλον της σειράς. Αν και οι περισσότερες αφορούν το Resident Evil Village, εν τούτοις η Capcom έκρυβε αρκετούς άσσους για τα 25 χρόνια της σειράς.

Resident Evil και βιντεοπαιχνίδια

Η πιο σημαντική είδηση αφορά στη διάθεση ενός demo

του Resident Evil Village. Οι παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με τον τρόμο που κρύβεται στο κάστρο, αλλά και το χωριό. Η Capcom, όμως, επιβάλλει κάποιους περιορισμούς. Αρχικά, οι δύο περιοχές θα είναι προσβάσιμες σε διαφορετικές ημέρες και για συγκεκριμένες ώρες. Το demo θα είναι διαθέσιμο μόνο για 8 ώρες, και οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν μόνο για 1 ώρα. Οι κάτοχοι PlayStation 4 και 5 θα μπορούν μάλιστα να κατεβάσουν ήδη το demo και να παίξουν πιο νωρίς από τους υπόλοιπους παίκτες. Για την Ελλάδα, ισχύουν τα εξής όσον αφορά τις ώρες και ημερομηνίες διάθεσης:

Village Demo: 18 Απριλίου, 8μ.μ. έως 19 Απριλίου, 4 π.μCastle Demo: 25 Απριλίου, 8μ.μ. έως 26 Απριλίου, 4 π.μ

To Resident Evil Village θα συνοδεύεται και από ένα ακόμα mode. To γνώριμο Mercenaries mode επιστρέφει για ακόμα μια φορά. Οι παίκτες θα μπορούν να συμμετέχουν σε αποστολές με συγκεκριμένους στόχους. Μέσω των χρημάτων που θα συγκεντρώνουν θα αγοράζουν νέα όπλα και θα έρχονται αντιμέτωποι με ορδές τεράτων. Επιπλέον, τον Ιούνιο έχει προγραμματιστεί ένα crossover event με το Dead by Deadlight, για το οποίο περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα. Τέλος, μια ειδική ανακοίνωση αφορά στους κατόχους συσκευών Occulus. Το Resident Evil 4 πρόκειται σύντομα να αποκτήσει τη δική του VR έκδοση, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους παίκτες. Οι κάτοχοι Occulus θα μπορούν να μάθουν περισσότερα στο Occulus Gaming Showcase στις 21 Απριλίου.

25 χρόνια Resident Evil στα άλλα μέσα

Η Capcom είχε ήδη ανακοινώσει μια animated σειρά για το Netflix, στα πλαίσια των εορτασμών για τα 25 χρόνια της σειράς. Πλέον, γνωρίζουμε περισσότερα για αυτήν. Το Resident Evil: Infinite Darkness αφηγείται μια νέα, σκοτεινή και ατμοσφαιρική περιπέτεια των Leon & Claire, πολύ μετά το RE4. Το Infinite Darkness θα διατεθεί στους συνδρομητές Netflix τον Ιούλιο. Επιπλέον, τα γυρίσματα του Resident Evil: Welcome to Raccoon City έχουν επίσημα ολοκληρωθεί. Αυτή τη στιγμή λαμβάνει χώρα η CGI επεξεργασία των τεράτων και σύντομα περιμένουμε νέες πληροφορίες για την επιστροφή των ταινιών.

Θυμίζουμε ότι το Resident Evil Village αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, PlayStation 5, PC, Xbox Series X/S, Xbox One και Stadia στις 7 Μαίου. Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλο το Resident Evil Showcase στον ακόλουθο player.

The post Ενημερώσεις…τρόμου στο Resident Evil Showcase appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα