Τα πολυτελή αυτοκίνητα που έχουν 'καταστρέψει' τον Τιμ Ντάνκαν

10:22 22/12/2019 - Πηγή: Contra

Ο Τιμ Ντάνκαν είναι ένας θρύλος του NBA, ένας παίκτης-σημαία των Σαν Αντόνιο Σπερς, ο οποίος με μαέστρο τον Γκρεγκ Πόποβιτς, και συνοδοιπόρους όπως οι Μανού Τζινόμπιλι, Τόνι Πάρκερ, Ντέιβ Ρόμπινσον, έφτασε στην κορυφή του μπασκετικού σύμπαντος, με το προβάρισμα του δακτυλιδιού του πρωταθλητή, να του γίνεται συνήθεια. Ο Τιμ Ντάνκαν όπως ήταν φυσιολογικό, συμπεριλήφθηκε στους υποψήφιους για το Naismith Memorial Hall of Fame, μαζί με τους Κόμπι Μπράιαντ,

Κέβιν Γκαρνέτ και Κρις Μπος.

Ο Τιμ Ντάνκαν όμως, βρίσκεται ήδη στο δικό του ξεχωριστό Hall of Fame, αυτό των μυστών του αυτοκινήτου. Tων συλλεκτών των πιο εντυπωσιακών και όμορφων αυτοκινήτων που έχει παράγει ποτέ η αυτοκινητοβιομηχανία των τελευταίων δυο αιώνων. Αυτά είναι μερικά από τα πολυτελή αυτοκίνητα που ο Ντάνκαν επιχείρησε να αποκτήσει με κάθε τρόπο, κατά τη διάρκεια της πλούσιας καριέρας του.

1966 Pontiac GTO

Το αυτοκίνητο που έκανε τραγούδι ο Τομ Γουέιτς ('The Pontiac'), το αυτοκίνητο που αποθέωσε ο Μπαρτ Ρέινολντς μέσα από τις κινηματογραφικές του περιπέτειες.

1969 Dodge Charger

Το αυτοκίνητο - όνειρο που στην λατρεμένη σειρά των 70s 'Dukes' πήγαινε πακέτο με το κορίτσι όνειρο, την Ντέιζι Ντιουκ.

1955 Chevrolet Bel Air convertible

'Το πιο μυθικό αυτοκίνητο που έχει κυκλοφορήσει στην Sunset Boulevard, ένα αυτοκίνητο που φωνάζει 'HOLLYWOOD'.

1968 Chevrolet Camaro

Το αυτοκίνητο που λατρεύει το Χόλιγουντ να τοποθετεί μέσα στις ταινίες εποχής του! 'Fast times at Ridgemont High'. 'Body Double', 'Cristine' είναι μόνο ορισμένες από τις εκατοντάδες που έχει εμφανιστεί.

1950 Mercury

Το 'Cobra car' που έκανε πασίγνωστο ο Σιλβέστερ Σταλόνε βρήκε τον ιδανικό ιδιοκτήτη!

Keywords
Τυχαία Θέματα