Μετά από 45 σερί 90λεπτα λύγισε ο άφθαρτος στόπερ του ΠΑΟΚ

21:50 21/12/2019 - Πηγή: Contra

Ο ΠΑΟΚ την Δευτέρα (23/12, 18:00) υποδέχεται τον Ατρόμητο στην Τούμπα, για την 16η αγωνιστική της Super League. Ένα παιχνίδι στο οποίο θα λάβει τέλος ένα ασύλληπτο σερί, που ξεκίνησε από την 1η αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος και 'έτρεχε' μέχρι και την αναμέτρηση των εν δυνάμει νταμπλούχων με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, μόλις την Πέμπτη (19/12).

Ένα

σερί όπου απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο Άνχελ Κρέσπο. Ο στόπερ του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την περσινή του προσπάθεια στην Super League, δίχως να χάσει λεπτό από τα παιχνίδια της ομάδας του στην διοργάνωση! Δεν αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών, αλλά ούτε και τιμωριών με κάρτες. Έτσι, έβγαλε όλο το περσινό πρωτάθλημα στο χορτάρι, βασικός στην άμυνα του 'Δικεφάλου'. Με τον ίδιο τρόπο ξεκίνησε και την φετινή του παρουσία, δίχως να χάσει ούτε λεπτό από τα ματς της διοργάνωσης τις 15 πρώτες αγωνιστικές. Όμως το παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα το δει από τις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας και κάπου εκεί θα λάβει τέλος το εκπληκτικό σερί 45 αγώνων που αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο!

Η προσπάθεια του 32χρονου Ισπανού στόπερ ξεκίνησε στις 25 Αυγούστου του 2018, με αντίπαλο τον Αστέρα στην Θεσσαλονίκη. Ακολούθησαν τα παιχνίδια με Πανιώνιο, ΟΦΗ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Απόλλων Σμύρνης, Άρη, Παναθηναϊκό, Ατρόμητο, Παναιτωλικό, Ξάνθη, Λαμία, ΑΕΛ, Λεβαδειακό, Αστέρα, Πανιώνιο, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Απόλλων Σμύρνης, Άρη, Παναθηναϊκό, Ατρόμητο, Παναιτωλικό, Ξάνθη, Λαμία, ΑΕΛ, Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα για την σεζόν 2018-2019 και αυτά με Παναιτωλικό, Πανιώνιο, Ατρόμητο, Άρη, ΑΕΚ, Αστέρα, Λαμία, Βόλο, Παναθηναϊκό, ΟΦΗ, ΑΕΛ, Ολυμπιακό, Ξάνθη, Παναιτωλικό και Πανιώνιο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Σε όλο αυτό το διάστημα, ο Κρέσπο έχει στο ενεργητικό του 3 γκολ, 3 ασίστ και 3 κίτρινες κάρτες σε 4050 λεπτά συμμετοχής (δίχως να υπολογίζονται οι καθυστερήσεις).

Ο Κρέσπο υποφέρει από μερική ρήξη εκφυτικού τένοντα (ευθεία κεφαλή) του ορθού μηριαίου και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το πρώτο ματς του 2020 και το ντέρμπι με τον συμπολίτη Άρη. Ο Ισπανός στόπερ αποδεικνύεται λίρα εκατό για τον ΠΑΟΚ, καθώς έχει πραγματοποιήσει 149 συμμετοχές για όλες τις διοργανώσεις από τον Ιούλιο του 2016, όταν και αποκτήθηκε ως ελεύθερος, έχοντας ολοκληρώσει την συνεργασία του με την Άστον Βίλα.

Πόσες εκ των Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μπάγερν, Γιουβέντους θα αποκλειστούν στους 16 του Champions League; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:


Keywords
Τυχαία Θέματα