Ποιος θα κάτσει στον πάγκο για να παίζει ο Μπέλιγχαμ;

11:18 15/6/2023 - Πηγή: Contra

Η Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε την απόκτηση ενός εκ των πιο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών του πλανήτη. Οι Μαδριλένοι με 103.000.000 ευρώ (σ.σ. που μπορεί να γίνουν 130.000.000 ευρώ με τα μπόνους) υπέγραψαν τον Τζουντ Μπέλιγχαμ από την Ντόρτμουντ και πρόσθεσαν στη μεσαία τους γραμμή μία ακόμη υπερπολυτελή λύση.

Ωστόσο, αυτό το κέντρο της Ρεάλ γεμίζει έστω κι αν τη νέα σεζόν οι βετεράνοι Κρόος και Μόντριτς αναμένεται να μην έχουν τόσο ενεργό ρόλο.

Κάποιος από τους νεαρούς υπερολαντούχους ποδοσφαιριστές που διαθέτει ο Κάρλο Αντσελότι δεν θ' αποτελεί βασική επιλογή. Ποιος θα είναι αυτός; Ας δούμε...

Έστω πως η Ρεάλ συνεχίζει να παίζει με τρεις στο κέντρο. Προκύπτουν τέσσερις λύσεις γεμάτες νιάτα και ταλέντο: Τσουαμενί, Βαλβέρδε, Καμαβινγκά, Μπέλιγχαμ συν τους δύο προαναφερθέντες που θα παίξουν για τελευταία σεζόν στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Άρα, οι θέσεις δεν φτάνουν για όλους. Ο ένας θα γίνει μία εξαιρετική αλλαγή. Το θέμα είναι να αποδεχθεί το ρόλο του.

Να θυμίσουμε πως τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Βαλβέρδε. Δημοσιεύματα υποστήριξαν πως οι Κόκκινοι μπήκαν στην υπόθεση με 60.000.000 ευρώ, αλλά οι Μαδριλένοι δεν συζητούν με λιγότερα από 100.000.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Εμπαπέ: Ο Πρόεδρος Μακρόν παρεμβαίνει με στόχο την μεγάλη ανατροπή

Σίτι: "Ψήνεται" αποχώρηση βόμβα λόγω... Αλ Αχλί

Νιούκαστλ: Αυτός είναι ο πρώτος της στόχος για τη μεσαία γραμμή

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ποιος, Μπέλιγχαμ,poios, beligcham