Νιούκαστλ: Αυτός είναι ο πρώτος της στόχος για τη μεσαία γραμμή

09:27 15/6/2023 - Πηγή: Contra

Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής Premier League ήταν η Νιούκαστλ καθώς κατάφερε να πλασαριστεί εντός της πρώτης τετράδας του πρωταθλήματος και να πάρει το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης περιόδου.

Η εξαιρετική πορεία της ομάδας έχει "τρελάνει" τους Σαουδάραβες επενδυτές σκοπεύουν να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες του Έντι Χάουι προκειμένου ο σύλλογος να συνεχίσει

να βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο.

Σύμφωνα με τον γνωστό μεταγραφολόγο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, στη λίστα του Χάουι βρίσκεται το όνομα του άσου της Ίντερ, Νικολό Μπαρέλα, ο οποίος είναι κάτοικος Μιλάνου από το καλοκαίρι του 2021.

Προς το παρόν, η ιταλική ομάδα δεν έχει δεχθεί κάποια επίσημη πρόταση για την αγορά του ποδοσφαιριστή, αλλά σύμφωνα με ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, φέρεται να ζητά για την αγορά του ένα ποσό της τάξεως των 50.000.000 ευρώ ποσό που βρίσκεται εντός του μπάτζετ της Νιούκαστλ.

Ο Μπαρέλα αποτελεί ένα από τα βασικά μέλη της μεσαίας γραμμής της Ίντερ και τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει καταγράψει 52 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 9 γκολ και 10 ασίστ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Εμπαπέ: Ο Πρόεδρος Μακρόν παρεμβαίνει με στόχο την μεγάλη ανατροπή

Τότεναμ: Έκλεισε ο αντικαταστάτης του Λορίς, χάλασαν τα σχέδια του Τεν Χαχ

Λίβερπουλ: Αποχωρεί κι άλλος μέσος το 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα