Εμπαπέ: Ο Πρόεδρος Μακρόν παρεμβαίνει με στόχο την μεγάλη ανατροπή

08:58 15/6/2023 - Πηγή: Contra

Μόνο βέβαιο δεν μοιάζει το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν μετά από την δημοσιοποίηση της επιστολής που είχε στείλει εδώ και ένα χρόνο στη γαλλική ομάδα η οποία και ανέφερε πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν προτίθεται να κάνει χρήση της οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024.

Ο Κελαϊφί ούτε που θέλει να ακούει το ενδεχόμενο αποχώρησης του παίκτη του ως ελεύθερος γι αυτό

και του πρότεινε να φέρει πρόταση προκειμένου να πει το "αντίο" αυτό το καλοκαίρι, με τα δημοσιέυματα να θέλουν τη Ρεάλ να είναι έτοιμη να καταβαλεί ένα ποσό της τάξεως των 200.000.000 ευρώ για το μεγάλο μπαμ.

Την μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση Εμπαπέ θα επιχειρήσει να κάνει ο άνθρωπος που έπεισε το περασμένο καλοκαίρι τον Γάλλο να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Παριζιάνους και να μην γίνει κάτοικος Μαδρίτης.

Ο λόγος για τον πρόεδρο της Γαλλίας, Μανουέλ Μακρόν, ο οποίος είναι μεγάλος θαυμαστής του Εμπαπέ και θεωρεί πως η παραμονή του εντός γαλλικών συνόρων μόνο καλό κάνει στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου της χώρας.

Σε δηλώσεις του για την υπόθεση Εμπαπέ στο RMC SPORT, ο πρόεδρος Μακρόν ανέφερε πως δεν μπορεί να επηρεάσει άμεσα τον ποδοσφαιριστή αλλά θα προσπαθήσει να τον πιέσει να αλλάξει γνώμη.

"... Δεν έχω τον έλεγχο της υπόθεσης αλλά θα προσπαθήσω να πιέσω την κατάσταση όσο περισσότερο μπορώ..."

Διαβάστε Περισσότερα

Σίτι: "Ψήνεται" αποχώρηση βόμβα λόγω... Αλ Αχλί

Τότεναμ: Έκλεισε ο αντικαταστάτης του Λορίς, χάλασαν τα σχέδια του Τεν Χαχ

Λίβερπουλ: Αποχωρεί κι άλλος μέσος το 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα