Η Νάπολι δίνει τα κλειδιά στον προπονητή που απέτυχε με τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο

10:02 15/6/2023 - Πηγή: Contra

Η Νάπολι κατέκτησε το πρωτάθλημα έπειτα από πολλά χρόνια ξηρασίας, αλλά αμέσως μετά έχασε τον αρχιτέκτονα της επιτυχίας, Λουτσιάνο Σπαλέτι. Ο Ιταλός προπονητής αποφάσισε ν' αφήσει τον πάγκο του κι έτσι οι Ναπολιτάνοι εδώ και αρκετές εβδομάδες αναζητούν το διάδοχο.

Ποιος θα είναι αυτός; Προς το παρόν σκοτάδι. Αρκετά ονόματα έχουν παρελάσει κατά καιρούς στους τίτλους των Μέσων της γειτονικής μας χώρας, ωστόσο λευκός καπνός δεν έχει βγει. Πάντως, τις τελευταίες ώρες οι Ιταλοί προκρίνουν όνομα έκπληξη ως το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Αυτός είναι

ο Κριστόφ Γκαλτιέ που οσονούπω αναμένεται ν' απομακρυνθεί από τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Γάλλος τεχνικός πήρε την ευκαιρία στον λαμπερό πάγκο των Παριζιάνων με Νεϊμάρ, Μέσι, Εμπαπέ στα χέρια του όμως η πορεία του στη γαλλική πρωτεύουσα ήταν απογοητευτική.

Οι μετοχές του βέβαια δεν έχουν πέσει στην αγορά από τη στιγμή που τα Μέσα τον παρουσιάζουν ως νούμερο ένα στόχο του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο στο ρεπορτάζ του σημειώνει ότι Νάπολι - Γκαλτιέ συζητούν την προοπτική συνεργασίας τους από την προηγούμενη εβδομάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Εμπαπέ: Ο Πρόεδρος Μακρόν παρεμβαίνει με στόχο την μεγάλη ανατροπή

Σίτι: "Ψήνεται" αποχώρηση βόμβα λόγω... Αλ Αχλί

Νιούκαστλ: Αυτός είναι ο πρώτος της στόχος για τη μεσαία γραμμή

Keywords
Τυχαία Θέματα