Ο ξεχασμένος Φαν ντε Μπεκ διαπραγματεύεται με ομάδαρα

09:32 29/7/2023 - Πηγή: Contra

Ούτε ο Έρικ Τεν Χαχ κατάφερε να δώσει πνοή στον Ντόνι Φαν ντε Μπεκ ο οποίος μετά από τις τρομερές εμφανίσεις του με τον Άγιαξ έκανε τη μεγάλη μεταγραφή στην Γιουνάιτεντ και εξαφανίστηκε (σ.σ. πολλοί τραυματισμοί). Ο Ολλανδός μέσος εξαφανίστηκε από τον ποδοσφαιρικό χάρτη και ήρθε η ώρα όπως όλα δείχνουν ν' αφήσει πίσω του τον εφιάλτη του Μάντσεστερ.

Ο 26χρονος κατά την περσινή σεζόν έπαιξε ως δανεικός στην Έβερτον για επτά παιχνίδια κι έπειτα του ζητήθηκε από τους Κόκκινους Διαβόλους να βρει

ομάδα και να φύγει καθώς το συμβόλαιό του εκπνέει το 2025. Και ομάδα βρέθηκε και μάλιστα ιδανική αν αναλογιστεί κανείς αυτά που έζησε που Φαν ντε Μπεκ τα προηγούμενα τρία χρόνια.

Το κλαμπ προέρχεται από την Ισπανία και είναι η Ρεάλ Σοσιεδάδ. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι δύο πλευρές διαπραγματεύονται, βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, αλλά προς το παρόν δεν έχουν καταλήξει. Από τη στιγμή που η Γιουνάιτεντ μπορέσει να τελειώνει με τον Φαν ντε Μπεκ και Φρεντ, τότε θα ενεργοποιήσει το μηχανισμό για να κάνει Κόκκινο Διάβολο τον Σοφιάν Άμραμπατ.

Keywords
Τυχαία Θέματα