Η μαμά του Εμπαπέ πήγε το λογαριασμό στην Ρεάλ: Αυτά θέλει η Παρί Σεν Ζερμέν

11:32 28/7/2023 - Πηγή: Contra

Τώρα θα γίνει παιχνίδι, ίσως μία από τις πιο ενδιαφέρουσες παρτίδες πόκερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με την έγκυρη στα θέματα της Ρεάλ Marca η μητέρα του Κιλιάν Εμπαπέ, Φαϊζά Λαμαρί μίλησε με τους ανθρώπους της Παρί και μετέφερε στους Μαδριλένους την τιμή πώλησης του γιου της.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι Παριζιάνοι αξιώνουν 250.000.000 ευρώ για να επιτρέψουν στον Γάλλο σούπερ σταρ

να μιλήσει και να τελειώσει τη μεταγραφή του στην κορυφαία ομάδα του Champions League. Η Γαλλοαλγερινή εκπρόσωπος, πάντως, φέρεται να έχει πει στη διοίκηση Πέρεθ ότι θα το παλέψει να ρίξει την τιμή.

Η υπόθεση του Εμπαπέ δεν είναι καθόλου εύκολη διότι τα οικονομικά είναι μπερδεμένα: Ο Εμπαπέ εάν την 1η Αυγούστου συνεχίσει να είναι παίκτης της Παρί θα λάβει ένα τεράστιο ποσό ως μπόνους αφοσίωσης προς την ομάδα. Από την άλλη εάν η Ρεάλ πληρώσει για να τον πάρει τώρα, τότε ο Κιλιάν δεν θα πάρει από τους Μαδριλένους το μπόνους υπογραφής 130.000.000 ευρώ.

Εάν πάλι ο Εμπαπέ αντέξει τις κυρώσεις της Παρί, μείνει άπραγος για ένα χρόνο και μετακομίσει ως ελεύθερος στην Μαδρίτη το καλοκαίρι, τότε θα πάρει και το μπόνους αφοσίωσης της τωρινής του ομάδας και το μπόνους υπογραφής από την επόμενη. Θυμίζουμε πως την υπόθεση Εμπαπέ από την πλευρά των Παριζιάνων την τρέχει ο Ιρανός ατζέντης, Κία Ζουραμπιάν ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την Λαμαρί και τη δικηγόρο της.

Σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως το ζήτημα Ρεάλ - Εμπαπέ τώρα ανάβει για τα καλά...

Keywords
Τυχαία Θέματα