Padel : Πλησιάζει το ντέρμπι κορυφής στη Μάλαγα (vids)

Σε ένα από τα πιο συναρπαστικά ματς της εβδομάδας στο Malaga Open, οι Χουάν Λεμπρόν και Αλεχάνδρο Γκαλάν έκαναν την ανατροπή απέναντι στους Φερνάντο Μπελαστεγκίν και Μιγκέλ Γιάνγκουας και με 2-6, 6-3, 6-2 πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του τουρνουά του World Padel Tour. Επρόκειτο για μία σπουδαία νίκη, η οποία αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία καθώς αυτή είναι η πρώτη διοργάνωση του συγκεκριμένου Τουρ από τον Μάιο όπου οι δύο Ισπανοί αγωνίζονται μαζί, μιας και ο Λεμπρόν έμεινε “παροπλισμένος” για μεγάλο διάστημα λόγω τραυματισμού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη World Padel Tour (@worldpadeltour)

Μία από τις επίσης… εντυπωσιακές ιστορίες των προημιτελικών ήταν η νίκη των Χουάν Τέγιο και Αλεχάνδρο Ρουίθ με 7-5, 1-6, 6-1 επί των Φεντερίκο Τσινγκότο και Πακίτο Ναβάρο. Με αυτόν τον τρόπο το Νο5 δίδυμο του ταμπλό άφησε εκτός συνέχειας το Νο3, ενώ έτσι οι Τέγιο και Ρουίθ θα αγωνιστούν για τρίτη φορά φέτος σε ημιτελικά (είχαν προηγηθεί τα Granada Open και Valencia Open). Επόμενος στόχος τους είναι η πρώτη φετινή παρουσία τους σε τελικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη World Padel Tour (@worldpadeltour)

Στις άλλες δύο αναμετρήσεις του ανδρικού ταμπλό, οι Αρτούρο Κοέγιο και Αγκουστίν Τάπια ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο των Γκαρίδο και Ρίκο με 6-3, 6-4, ενώ οι Νιέτο και Σανθ έδειξαν τη δυναμική τους νικώντας με 2-6, 6-3, 6-3 τους Γκουτιέρες και Γκονθάλεθ.

Στις γυναίκες, τα φαβορί… βρήκαν τον δρόμο τους. Τόσο οι Χοσεμαρία και Σάντσεθ όσο και οι Μπρέα και Γκονθάλεθ πήραν άνετες νίκες με 2-0 σετ, ενώ και το δίδυμο της Ορτέγκα με την Τριάι συνεχίζει να εντυπωσιάζει, με τις δυο τους να επικρατούν με 6-0, 6-1 των Καστεγιό και Αραούζο. Μία θέση στα ημιτελικά κέρδισε με ευκολία και το δίδυμο των Ικάρντο και Ριέρα.

Το Σάββατο θα είναι η ημέρα των ημιτελικών με συνολικά τέσσερις μάχες. Υπενθυμίζεται πως αυτό είναι το τελευταίο τουρνουά του World Padel Tour πριν τη μεγάλη θερινή διακοπή, οπότε όλες οι ομάδες έχουν ένα επιπλέον κίνητρο φτάνοντας στην τελική ευθεία πριν τη μάχη για το τρόπαιο.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών (ώρες Ελλάδος):
11:00 Ορτέγκα/Τριάι – Ικάρντο/Ριέρα
13:00 Τέγιο/Ρουίθ – Λεμπρόν/Γκαλάν
18:00 Μπρέα/Γκονθάλεθ – Χοσεμαρία/Σάντσεθ
20:00 Νιέτο/Σανθ – Κοέγιο/Τάπια

Τα highlights από όλες τις μάχες των προημιτελικών:

The post Padel : Πλησιάζει το ντέρμπι κορυφής στη Μάλαγα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα