Η Τότεναμ προσφέρει 45 εκατ. για παίκτη με μόλις 5 συμμετοχές στην Μπαρτσελόνα

15:35 28/11/2023 - Πηγή: Contra

Για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής θα κινηθεί η Τότεναμ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και σύμφωνα με δημοσίευμα του Standard Sport μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται αφορά ποδοσφαιριστή με παρελθόν στη Μπαρτσελόνα.

Ο λόγος για τον κεντρικό αμυντικό της Νις, Ζαν-Κλαιρ Τοντιμπό, ο οποίος πραγματοποιεί μία εξαιρετική χρονία με τη γαλλική ομάδα, παίρνοντας πρόσφατα μάλιστα και το βάφτισμα του πυρός με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας.

Ο Τοντιμπό βρίσκεται στα ραντάρ και των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ, οι οποίες όμως φέρεται πως έχουν άλλες προτεραιότητες για την ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής.

Όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, η Τότεναμ είναι πρόθυμη να καταβάλει στην Νις ένα ποσό κοντά στα 45.000.000 ευρώ προκειμένου να κάνει δικό της τον παίκτη, με την γαλλική ομάδα να μην έχει κάνει ακόμα γνωστές τις απαιτήσεις της.

Θυμίζουμε πως ο Τοντιμπό στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, η οποία τον έκανε δικό της από την Τουλούζ το καλοκαίρι του 2019 αντί 1.000.000 ευρώ.

Στους μπλαουγκράνα ο 23χρονος στόπερ δεν κατάφερε να στεριώσει πραγματοποιώντας μόλις 5 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις πριν τελικά τον πουλήσουν στην Νις αντί 8.500.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί και Τσέλσι κυνηγούν το κορυφαίο wonderkid της Κορίνθιανς

Κλείδωσε το deal: Πετάει για Βραζιλία ο πρώην συμπαίκτης του CR7 στην Αλ Νασρ

Βόμβα από Ιταλία! Ο Κόντε ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή

Keywords
Τυχαία Θέματα