Βραζιλία: Αυτός είναι ο πρώτος στόχος για αντι-Αντσελότι

15:32 28/11/2023 - Πηγή: Contra

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Ομοσπονδία της Βραζιλίας καθώς μετά από την αποχώρηση του Τίτε από τον πάγκο, χρέη υπηρεσιακού τεχνικού εκτελεί ο Φερνάντο Ντινίζ.

Η Σελεσάο έχει εκφράσει με κάθε επισημότητα το ενδιαφέρον της προς τον Κάρλο Αντσελότι, με τον Ιταλό όμως να έχει ως προτεραιότητα τη Ρεάλ Μαδρίτης η οποία και αναμένεται να του καταθέσει νέα πρόταση συνεργασίας μέχρι τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με την Uol,

οι Βραζιλιάνοι κοιτάζουν και άλλες επιλογές από το πάνω ράφι για τον πάγκο και μία απ΄αυτές είναι ο τεχνικός της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την ιταλική ομάδα και έχει ξεκαθαρίσει πως θα αποχωρήσει και μόνο λίγες δεν είναι οι προτάσεις που έχει στα χέρια του, με τους Σαουδάραβες μάλιστα να θέλουν να τον κάνουν τον πιο ακριβοπληρωμένο εν ενεργεία προπονητή.

Θυμίζουμε πως ο Μουρίνιο δεν έχει προπονήσει ξανά εθνική ομάδα καθώς την περασμένη σεζόν, μετά από την αποχώρηση του Φερνάντο Σάντος, απέρριψε και την πρόταση της Ομοσπονδίας της Πορτογαλίας.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Μπεν Αρφά άφησε το ποδόσφαιρο και άρχισε νέα καριέρα σε άλλο άθλημα

Κάποτε μεγαλουργούσε στη Γιουνάιτεντ και τώρα βρίσκεται μεταξύ πάγκου και κερκίδας στη Σεβίλλη

Ρεάλ: Ο Πέρεθ ετοιμάζει το Χριστουγεννιάτικο δώρο του Αντσελότι

Keywords
Τυχαία Θέματα