Πετρούσεφ: Ο Ολυμπιακός κοντράρει πλέον τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Σίγουρα από την αρχή της χρονιάς, πολλοί έβλεπαν ότι ο Ολυμπιακός είχε κενά στο ρόστερ του, κάτι που είχε δει και ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Έλληνας τεχνικός και με τα συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμού, αποφάσισε να κάνει δύο κινήσεις η ομάδα και να αλλάξει επίπεδο.

Αρχικά ήρθε η προσθήκη του Ναζ Μήτρου Λονγκ, ενός ποιοτικού γκαρντ, ο οποίος μπορεί να προσφέρει και στην Ελλάδα, αφού θα πάρει το ελληνικό του διαβατήριο.

Ωστόσο

το μεγάλο… μπαμ έγινε με την περίπτωση του Φιλίπ Πετρούσεφ, ο οποίος με την ποιότητα του μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά και να δούμε έναν διαφορετικό Ολυμπιακό.

Ο παίκτης πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα και είναι έτοιμος να αρχίσει τις υποχρεώσεις του με την ομάδα του Πειραιά, ενώ έδειξε διψασμένος για μπάσκετ, θέλοντας να δουλέψει πολύ σκληρά για να προσφέρει.

Ολυμπιακός: Αλλάζει επίπεδο με τον Πετρούσεφ!

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ, τώρα έρχεται από μία εξαιρετική χρόνια στη Euroleague με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, έρχοντας 8.5 πόντους και 3.8 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Έχοντας μάλιστα δοκιμαστεί και στο NBA, έχοντας πάρει εμπειρίες που μπορεί να χρησιμοποιήσει στην κορυφαία ευρωπαϊκή λίγκα.

Στα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα θα γίνει ο παίκτης που ακριβώς χρειάζεται η ομάδα και θα καλύψει στο μέγιστο βαθμό το κενό στους ψηλούς.

Πλέον ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό ρόστερ, που όταν αρχίσουν όλοι να παίζουν μαζί και να έχουν υγεία, μπορεί να δούμε μία ομάδα παρόμοια με την περσινή.

Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν,  οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη το καλύτερο δίδυμο ψηλών στην Ευρώπη και ο Πετρούσεφ έρχεται να το ενισχύσει ακόμα περισσότερο, αφού μπορεί να παίξει και στο «4» και στο «5».

Φυσικά με την ομάδα που έχει δημιουργηθεί, ο Ολυμπιακός είναι για πολλούς η καλύτερη αμυντική ομάδα στην Ευρώπη, έχοντας παράλληλα τρομερή δημιουργία από τους γκαρντ του.

Ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουν αλλάξει επίπεδο τόσο ο Αϊζάια Κάνααν αλλά και ο Άλεκ Πίτερς, που παίζουν σχεδόν σε κάθε ματς σπουδαία.

Κάτι που είδαμε φυσικά και στην τελευταία αναμέτρηση της Euroleague απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Με τις προσθήκες αυτές λοιπόν και τους παίκτες που επανέρχονται από τους τραυματισμούς τους, ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα να γίνει η πρώτη ομάδα που θα νικήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για φέτος στη Ευρώπη.

Πλέον μπορεί να τη ματσάρει σε κάθε θέση και να φτάσει απέναντι της να διεκδικήσει ακόμα ένα τρόπαιο.

Ειδικά με αυτόν τον προπονητή στον πάγκο του, που ξέρει ακριβώς τι θέλει η ομάδα, μπορεί και φέτος να φτάσει πάρα πολύ ψηλά.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα