Η Ρεάλ με μπαράζ ανανεώσεων χτίζει ομάδα δεκαετίας και μένει μία λεπτομέρεια για το τέλειο

15:34 1/11/2023 - Πηγή: Contra

Η Ρεάλ Μαδρίτης σάρωσε τα τελευταία χρόνια την αγορά φέρνοντας στην ισπανική πρωτεύουσα ό,τι καλύτερο κυκλοφορούσε και κυκλοφορεί σε νεαρή ηλικία. Ναι, μπορεί να μην πήρε τον Έρλινγκ Χάλαντ ή τον Κιλιάν Εμπαπέ όταν είχε την ευκαιρία να το κάνει αλλά πίσω από τη θέση του φορ το επιτελείο του Φλορεντίνο Πέρεθ έχει κάνει παπάδες.

Μάλιστα, οι Μαδριλένοι απογείωσαν την προσπάθεια των τελευταίων ετών αυτές τις μέρες αφού έδεσε με μακράς διάρκειας συμβόλαια όλους εκείνους τους ποδοσφαιριστές που είναι το αύριο του κλαμπ

και μην ξεχνάμε πως το ερχόμενο καλοκαίρι περιμένει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου τον Βραζιλιάνο Έντρικ ο οποίος θεωρείται με βάση το σκάουτινγκ το next big thing στη θέση εννέα.

Μοιάζει δύσκολο βέβαια η Ρεάλ να μην πάρει άλλον επιθετικό, έναν σούπερ σταρ για να αντικαταστήσει επάξια το κενό που άφησε πίσω του πρώην κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, Καρίμ Μπενζεμά. Ο Χοσέλου είναι μαχητικός και προσπαθεί όμως δεν είναι αυτό που πραγματικά θέλει να έχει ο Κάρλο Αντσελότι στην αιχμή του δόρατος. Αν αναλογιστεί κανείς πως ο Έντρικ είναι μικρός και θα χρειαστεί το χρόνο του τότε δεν αποκλείεται η Ρεάλ να κινηθεί εκ νέου για τον Εμπαπέ και να τελειώσει το έργο με τον καλύτερο τρόπο.

Η καταιγίδα των τελευταίων ημερών

Ο Βινίσιους ανανέωσε το συμβόλαιό του έως το 2027, ενώ θ' ακολουθήσουν και Ροντρίγκο - Καμαβινγκά που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Ισπανία έχουν συμφωνήσει και σύντομα θα έρθουν οι ανακοινώσεις.

Από εκεί και πέρα ο Βαλβέρδε που θεωρείται επίσης δεδομένο ότι θα υπογράψει νέα συμφωνία είναι ήδη δεσμευμένος με την ομάδα έως το 2027. Ο Τσουαμένι που έχει πάρει φανέλα βασικού είναι δεμένος έως τουλάχιστον έως το 2028 και φυσικά το μεγάλο αστέρι του Καρλέτο ο Τζουντ Μπέλιγχαμ που πήγε το καλοκαίρι στην Ρεάλ και εντυπωσιάζει έχει συμφωνήσει έως το 2029.

Ο Κέπα ο οποίος αντικατέστησε εσπευσμένα τον Κουρτουά, είναι για μένει ενώ ο Βέλγος στα 31 του χρόνια έχει συμβόλαιο ακόμα έως το 2026, οπότε η Ρεάλ εάν κρατήσει τελικά τον δανεικό από την Τσέλσι κίπερ κλείνει τη δυάδα τερματοφυλάκων με δύο πορτιέρε υψηλού επιπέδου.

Στην άμυνα, τώρα, ο Μιλιτάο (26 ετών) φημολογείται πως θα ανανεώσει ενώ η τωρινή συμφωνία εκπνέει το 2025. Αλάμπα και Ρούντιγκερ τελειώνουν αμφότεροι το '26. Πιθανότατα η Ρεάλ εκτός από το "9" θα κινηθεί για παίκτη και στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Αλφόνσο Ντέιβις να είναι το απόλυτο φαβορί.

Όσον αφορά στη δεξιά πλευρά ο Φραν Γκαρθία ήρθε για να βοηθήσει τον Καρβαχάλ, αλλά ακόμα δεν έχει μπει στα παπούτσια του 31χρονου. Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην ομάδα υπάρχει ο Μπραχίμ Ντίαζ (24 ετών) και ο Αρντά Γκιουλέρ (18 ετών) που εξαιτίας των συνεχόμενων τραυματισμών δεν έχει αγωνιστεί.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ο Ντέιβις θέλει να πάει Μαδρίτη και η Μπάγερν βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα

Ράμος: Άνοιξε και επίσημα την πόρτα για το come back αλλά δεν υπολογίζεται

Ο Ζιντάν αποκάλυψε τους λόγους που λέει "όχι" στην επιστροφή

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρεάλ,real