Ρεάλ: Ο Ντέιβις θέλει να πάει Μαδρίτη και η Μπάγερν βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα

12:01 1/11/2023 - Πηγή: Contra

Την πρόθεσή του να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπάγερν Μονάχου και να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έχει εκφράσει στους ιθύνοντες της ομάδας ο Αλφόνσο Ντέιβις.

Ο Καναδός δεν είναι ικανοποιημένος από το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της ομάδας, παρά το γεγονός πως αυτό είναι αισθητά βελτιωμένο σε σχέση με την περασμένη σεζόν και ονειρεύεται τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Μαδριλένοι έχουν ως πρώτο στόχο την

απόκτηση του νεαρού αριστερού μπακ και θέλουν να εκμεταλλευτούν την μειονεκτική θέση στην οποία θα βρεθεί η Μπάγερν Μονάχου προκειμένου να τον αγοράσουν σχεδόν με τα μισά χρήματα, δηλαδή με ένα ποσό κοντά στα 50.000.000 ευρώ,

Θυμίζουμε πως κάτι ανάλογο είχε συμβεί και με την πώληση του Κροος όταν ο ποδοσφαιριστής είπε όχι στην πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσε η Μπάγερν και αναγκάστηκε να τον πουλήσει στη Ρεάλ αντί μόλις 25.000.000.

Βέβαια, δεν αποκλείεται η ομάδα του Τόμας Τούχελ να εξαντλήσει τις πιθανότητές της, να μην πουλήσει τον ποδοσφαιριστή και να προσπαθήσει να τον μεταπείσει μέχρι το καλοκαίρι του 2025, με τον κίνδυνο βέβαια να μην βάλει ούτε ευρώ στα ταμεία της όπως συνέβη στην περίπτωση του Αλάμπα που επίσης κατέληξε στους Μαδριλένους.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Ο Τούχελ μένει χωρίς παίκτες τον Γενάρη και "τρέχει" για μεταγραφές, οι δύο στόχοι

Αυτό είναι το ποσό μαμούθ που ζητά η Μπρέντφορντ για Τόνεϊ, ποια μεγαθήρια τον θέλουν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ δεν τον έβγαζε από την ενδεκάδα, αυτός τραυματίστηκε και τώρα "παγώνει" η ανανέωσή του

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρεάλ, Ντέιβις, Μαδρίτη, Μπάγερν,real, nteivis, madriti, bagern