Paris Masters: Τα έβαλε με το γαλλικό κοινό ο Μεντβέντεφ (vid)

Ένταση προκλήθηκε ανάμεσα σε Ντανιίλ Μεντβέντεφ και το γαλλικό κοινό, λίγο πριν το φινάλε του δεύτερου set της αναμέτρησής του με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, για τον 2ο γύρο του Rolex Paris Masters.

Ο 27χρονος Ρώσος δε μπορούσε να σερβίρει λόγω του έντονου θορύβου από τις κερκίδες, και εκεί ξεκίνησε η ένταση και κατευθύνθηκε προς τον πάγκο του, εξηγώντας στον chair umpire ότι δε μπορεί να σερβίρει.

Είπε μάλιστα πως “εφόσον δε θέλουν να παίξω, δε

θα παίξω”, και ο διαιτητής του αγώνα του είπε να επιστρέψει εκ νέου στη θέση του, προκειμένου να συνεχιστεί το παιχνίδι, και πως είναι δική του δουλειά να ηρεμήσει το κοινό μέσω σύστασης.

Αυτό έγινε άλλες 2 φορές περίπου, με τον Μεντβέντεφ να απαντά στα όσα άκουγε από τον κόσμο είτε με δικά του… γαλλικά, είτε και με χειρονομίες, λέγοντάς τους να σωπάσουν. Αυτό, όμως, όπως είναι φυσικό ξεσήκωσε ακόμα περισσότερο τον κόσμο.

Στο ύψος του φιλέ κατευθύνθηκε και ο Βούλγαρος αντίπαλος του που φάνηκε σαν να του λέει κάτι για να τον ηρεμήσει, και μετά από λίγο έπεσαν οι τόνοι στο γήπεδο για να συνεχιστεί ο αγώνας.

Στην έκβασή του, ο Ρώσος κατάφερε να κερδίσει στο tie-break και να στείλει το ματς στο decider. Ο Ντιμιτρόφ κέρδισε το πρώτο set με 6-3, και στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι έγινε ντέρμπι, με τον Μεντβέντεφ να μην τα παρατάει και να στέλνει το ματς σε τρίτο set (7-6(4).

Medvedev vs the Paris crowd again pic.twitter.com/GG2a8Gsfmw

— zah pasta (@zahirahmdzaman) November 1, 2023

The post Paris Masters: Τα έβαλε με το γαλλικό κοινό ο Μεντβέντεφ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα