Το πρωί βενζινάς, το βράδυ ηθοποιός!

Ο πιο ωραίος βενζινάς από τον οποίο μπορείτε να γεμίσετε το ρεζερβουάρ σας! Παράλληλα μπορείτε να τον απολαύσετε και σε θεατρική παράσταση μιας και είναι επίσης και ηθοποιός.

Ο πρωταγωνιστής του θεατρικού «Sex Revolution», Αργύρης Αποστόλου είναι ένας άνδρας για όλες τις δουλειές... «Παλιότερα, το να ασχοληθεί ένας ηθοποιός και με κάτι άλλο πέρα από την τέχνη του φαινόταν περίεργο. Τώρα πλέον, που οι δουλειές έχουν περιοριστεί, είναι κάτι που το κάνουν όλοι», τόνισε στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε: «Άλλος δουλεύει σε πιτσαρία, άλλος σε καφέ και άλλος κάνει τον κονφερασιέ σε παιδικά πάρτι.

Εγώ εργάζομαι σε βενζινάδικο της Νίκαιας γιατί δεν ήθελα να έχω κάθε σεζόν το άγχος του τι θα προκύψει». Ο Αργύρης Αποστόλου είναι το αγόρι που εμφανίζεται γυμνό στην παράσταση «Sex Revolution», την οποία σκηνοθετεί ο Χάρης Ρώμας: «Η ιδέα του γυμνού ξεκίνησε από την αφίσα. Όταν είδαμε με τον Χάρη ότι υπήρχε ανταπόκριση, καθώς συγκέντρωσε τα βλέμματα του κόσμου, αποφασίσαμε να εντάξουμε μια μικρή δόση γυμνού και στο θεατρικό. Δεν είχα πρόβλημα με αυτό. Όταν υπάρχει υψηλή αισθητική, δεν βρίσκω τον λόγο γιατί να μην το κάνεις». Τη στιγμή, πάντως, που εμφανίζεται στη σκηνή του θεάτρου με αδαμιαία περιβολή τα σχόλια από κάτω δίνουν και παίρνουν: «Άλλος σχολιάζει τους γραμμωτούς μυς μου και άλλος την τόλμη μου. Οι πιο ντροπαλές κυρίες αρκούνται απλώς σε ένα. επιφώνημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα