Crazy Daisy: Πάνω σε πεζοδρόμους γράφτηκαν τα πιο ωραία παραμύθια

07:26 2/1/2014 - Πηγή: KoolNews

Η ολοκληρωτική μεταμόρφωση του κέντρου από άποψη σημείων διασκέδασης ξεκίνησε να συντελείται στα τέλη του 2011 και σήμερα έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε πολλά ωραία μπαράκια με φρέσκες ιδέες και κάτι διαφορετικό να προτείνουν. Ο πεζόδρομος στη Ρόμβης είναι ένα τέτοιο σημείο με το Crazy Daisy να είναι η βασική αιτία.

Ένα fun to be around μπαράκι με diy αισθητική, το Crazy Daisy ξεχωρίζει για τη διάχυτη δεκαετία των 70s στη διακόσμηση, τις

vintage πινελιές στο εσωτερικό του και τα ρετρό stencil στους χρωματιστούς του τοίχους, που δένουν με τις μουσικές που μας γεμάτες αυθεντικό rock’n’roll, με swing και λοιπούς χορευτικούς ρυθμούς. Κάθε βράδυ φιλοξενεί κι έναν διαφορετικό DJ, με άφθονες επιλογές μέσα από το αθάνατο songbook των πρώτων δεκαετιών του rock ‘n’ roll.Θα το βρείτε ανοιχτό από το πρωί για καφεδάκι, μέχρι αργά για καθαρά ποτά και καλοφτιαγμένα κοκτέιλ με τις τιμές των οποίων κυμαίνονται στα 8-9€. Το greece.dailysecret.com σας προτείνει ανεπιφύλακτα το Crasy Daisy και το XXL Zombie που σερβίρεται σε βάζο.

Info: Ρόμβης 18, κέντρο, 2103210924

Keywords
Τυχαία Θέματα