Στάθης Ψάλτης: Μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγειάς του επιστρέφει στο σανίδι

Στα πόδια του γερά στέκεται πλέον ο κωμικός ηθοποιός Στάθης Ψάλτης ο οποίος μετά την πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε επιστρέφει στο σανίδι.

Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής, σώθηκε από θαύμα, αφού πέρασε ό, τι χειρότερο μπορεί να περάσει άνθρωπος - είχε σχεδόν παραλύσει- αλλά τώρα είναι καλά κι όλα αυτά ανήκουν μόνο στο παρελθόν. Ο Στάθης Ψάλτης δηλώνει έτοιμος για να κλέψει το πρώτο χειροκρότημα από την πλατεία, που τόσο του έχει λείψει με την παράσταση που ανεβάζει με τίτλο «Αντώνιο, Αντώνιο... πονάει το Μνημόνιο».

Πρόκειται

για μια σατιρική μετεκλογική επιθεώρηση των Ντίνου Σπυρόπουλου - Γιώργου Γαλίτη, που δεν χαρίζεται σε κανέναν και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και στην... τρόικα. Την παρουσιάζει ο θιασάρχης Στάθης Ψάλτης, με βαρύ πυροβολικό τη Μάρθα Καραγιάννη, σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαζήση, που εκθειάζει τη δουλειά του, περιοδεύοντας σε όλη τη χώρα αλλά και στο εξωτερικό.

Ο Στάθης Ψάλτης μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso», εστίασε στην ουσία της επιθεώρησης και εξήγησε: «Θέλουμε μέσα από το γέλιο να ξυπνήσουμε τις αλήθειες τις οποίες μας κρύβουν, να τις διακωμωδήσουμε και να τις εξευτελίσουμε. Στον τίτλο χρησιμοποιήσαμε το μικρό όνομα του πρωθυπουργού, επειδή έχει υπογράψει το μνημόνιο. Πάντως είναι μια παράσταση πολύ διασκεδαστική. Ο κόσμος για δυόμισι ώρες θα ξεχάσει όλα τα προβλήματα και θα συζητάει για αυτήν ένα μήνα. Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε στους Ευρωπαίους είναι ότι δεν πρόκειται να πάρουν ούτε μέτρο γης από το χώμα, γιατί είναι δικό τους και δικό μας, όπως λέει ο Μίκης Θεοδωράκης, εννοώντας ότι ανήκει σε όλους τους Έλληνες, αριστερούς, δεξιούς, κεντρώους».

Η επιθεώρηση εκτός από την περιοδεία της στην Ελλάδα θα ταξιδέψει σε Γερμανία, Αυστραλία και Αμερική ενώ κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 8 Ιουνίου στο Αττικό Αλσος, στο Γαλάτσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα