Πανικός για τα σάπια δόντια της Κέιτ!

18:56 7/7/2012 - Πηγή: KoolNews

Διπλωματικό επεισόδιο προκάλεσε το εξώφυλλο αμερικανικού περιοδικού με τη μέλλουσα βασίλισσα Κέιτ Μίντλεντον να αντιπροσωπεύει το «σάπιο μέλλον της Βρετανίας»…

Αφιέρωμα στην Βρετανία και τα έντονα οικονομικά προβλήματα που θα αντιμετωπίσει στο άμεσο μέλλον αποφάσισε να κάνει το αμερικανικό περιοδικό «The New Republic» αλλά το εξώφυλλο με την σύζυγο του διαδόχου του θρόνου, Γουίλιαμ, προκάλεσε έντονη αντίδραση των ανακτόρων και των λαϊκών στρωμμάτων.

Η Κέιτ Μίντλεντον εμφανίζεται χαμογελαστή, με καπέλο και διαμαντένια σκουλαρίκια της που κάνουν μεγάλη

αντίθεση με τα κιτρινισμένα, σάπια δόντια της, τα οποία φυσικά είναι αποτέλεσμα ειδικής επεξεργασίας (Photo Shop).

Η 30χρονη Κέιτ έχει για φόντο μια ξεφτισμένη βρετανική σημαία ενώ ο τίτλος του θέματός της είναι «Υπάρχει κάτι σάπιο. Οι τελευταίες μέρες της Βρετανίας»!

Αφορμή για την επιλογή της Μίντλεντον στο εξώφυλλο αποτέλεσε η είδηση που την ήθελε να επισκέπτεται τον διάσημο Γάλλο οδοντίατρο, Ντιντιέ Φιγιόν προκειμένου να… μειώσει την λάμψη των δοντιών της! Η Κέιτ είχε ξοδέψει πολλά χρήματα για την λεύκανση κατά την επίσκεψή της στις ΗΠΑ αλλά έκρινε ότι το αποτέλεσμα παρά ήταν «αμερικανιά» και θέλησε να το κάνει πιο φυσικό.

«Το πρόβλημα με τις ΗΠΑ είναι ότι έχουν μια πολύ διαφορετική οπτική για τα πράγματα. Πιο τεχνητή και λίγο ψεύτικη. Εμείς, όμως, προτιμούμε ένα υγιές χαμόγελο το οποίο δείχνει υγιές και όχι ψεύτικο», δήλωνε τότε ο Ντιντιέ, εκνευρίζοντας προφανώς τους Αμερικανός.

Η δημιουργία του τέλειου χαμόγελου από τα χέρια του Γάλλου απαιτεί επισκέψεις που μπορεί να διαρκέσουν από έξι μήνες έως δύο χρόνια και να κοστίσουν από 5.000 έως 12.000 ευρώ.

Δεν είναι η πρώτη φορά, βέβαια, που οι Αμερικανοί ειρωνεύονται τους Βρετανούς για τις όχι και τόσο λαμπερές οδοντοστοιχίες τους. Ο πρίγκιπας Κάρολος –πατέρας του Γουίλιαμ- έλαβε μέρος στο διάσημο καρτούν The Simpsons με χαμόγελο που δεν το λες και εκτυφλωτικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα