Παύλος Κοντογιαννίδης: «Εγκαταλείπω το θέατρο»

Απόφαση ζωής πήρε ο Παύλος Κοντογιαννίδης μετά από τριάντα χρόνια παρουσίας του στα θεατρικά και τηλεοπτικά δρώμενα.

Ο ηθοποιός εγκαταλείπει την υποκριτική και αφιερώνεται απόλυτα στα κοινά.

«Θα φύγω από το θέατρο. Χόρτασα τριάντα χρόνια συνεχούς παρουσίας, είναι η ώρα να μπει και νέο αίμα. Άλλωστε στην πολιτική θα είμαι πολύ πιο χρήσιμος από ό,τι στη σκηνή» αναφέρει ο Παύλος Κοντογιαννίδης στην εφημερίδα

«Espresso».

Αναφερόμενος στη νέα του πλέον ενασχόληση δηλώνει: «Όπως είπαμε, θέλαμε να σπάσουμε με την παρουσία μας τον τσαμπουκά όλου αυτού του απαξιωμένου κομματικού συστήματος που οδήγησε τη χώρα σ' αυτά τα χάλια».

Όσο για τον ενεργό του ρόλο στη Βουλή... διήρκησε δυο ημέρες και με το χαρακτηριστικό του χιούμορ το σχολιάζει, λέγοντας: «Ήταν να εμφανιστώ στη Νέα Βουλή, αλλά μου στέρησαν τον ρόλο. Τώρα είμαι στον Βαρνάβα και ποτίζω τον μπαξέ μου. Έχω την εμπειρία δύο ημερών βουλευτή από τις προηγούμενες εκλογές. Τη μία ημέρα ορκίστηκα και την άλλη ξορκίστηκα. Και τη δεύτερη δεν μπήκα στη Βουλή με αυτόν τον υπέροχο εκλογικό νόμο, παρ' ότι είχα 14.000 ψήφους, και δεν μπορούσα να εκπροσωπήσω αυτούς τους ανθρώπους. Αυτό πρέπει να γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες».

Όμως δεν πτοείται ο γνωστός ηθοποιός και φυσικά δεν σταματά να αφουγκράζεται τη γνώμη του λαού. «Αν στις τελευταίες εκλογές υπήρχε λίστα, τότε θα έπαιρνα 114.000 σταυρούς, γιατί ο κόσμος γούσταρε: "Μας αρέσεις με τον απλό τρόπο που λες ορισμένες αλήθειες" μου έλεγαν. Θα υπάρξει δικαίωση, αλλά περνάνε τα χρόνια» υπογραμμίζει.

«Πάντως όλο αυτό ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία. Και η επαφή μου με τον κόσμο ήταν μια ευλαβική στιγμή για μένα. Ήταν κάτι το ασύλληπτο. Με τους συνανθρώπους μου, που τους κατασυκοφαντούν και τους καταταλαιπωρούν. Θα συνεχίσω λοιπόν στην πολιτική, γιατί έχω να προσφέρω περισσότερα μέσα από αυτή. Αρκετά έκανα στο θέατρο. Πρέπει να λάμψει η αλήθεια. Αυτό πρεσβεύω και γι' αυτό θα αγωνιστώ, για να σωθεί η Ελλάδα! Και θα σωθεί», προσθέτει ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα