Ο Λιάγκας, η Σκορδά, η Μενεγάκη και ο "Mr Εγέρθητω"

Η εικόνα συνήθως κερδίζει τα γραπτά και πολλοί από εσάς αναδείξατε την εβδομάδα που πέρασε θέματα του gossip-tv.gr που είχαν πολύ ενδιαφέροντα βίντεο.

Το πρώτο θέμα στην προτίμησή σας ήταν οι βρισιές του Γιώργου Λιάγκα, τα ανοιχτά μικρόφωνα και η οργή της Φαίης Σκορδά την περασμένη Πέμπτη στα πλατό της εκπομπής τους. Όμως και το δεύτερο βίντεο είχε να κάνει με το «Πρωινό mou» καθώς θελήσατε να μάθετε γιατί η Φαίη Σκορδά έγινε... έξαλλη με τον Άκη Πετρετζίκη. Η επεισοδιακή

είσοδος της Ελένης Μενεγάκη πριν από λίγες μέρες στα πλατό της εκπομπής της ήταν ένα ακόμα βίντεο στο οποίο δείξατε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και το είδατε ξανά και ξανά. Τέταρτο βίντεο που μονοπώλησε το ενδιαφέρον σας ήταν η εμφάνιση και οι δηλώσεις του Mr Εγέρθητω της Χρυσής Αυγής την περασμένη Δευτέρα στην εκπομπή «Όλα» του ΑΝΤ1. Τέλος, την πεντάδα κλείνει και πάλι η Ελένη Μενεγάκη με μία ακόμα ατάκα που είπε on air και που μάλλον θα περάσει στην... ιστορία καθώς είπε: «Συγνώμη που στην κατέβασα... αν ήξερα ότι θα πέρναγες τόσα δεν θα την έπιανα καν».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα