Tο πόστερ του νέου 007

Αργεί ακόμα να κυκλοφορήσει το «Skyfall», η καινούργια ταινία του James Bond, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα νέα σταματάνε μέχρι τότε. Ορίστε το πρώτο πόστερ του «007», που μόλις κυκλοφόρησε.

Από τον Άρη Βουρβούλια

Ως γνωστόν, μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του δεύτερου μισού του 2012, είναι η καινούργια περιπέτεια του James Bond

στο επερχόμενο «Skyfall». Και μπορεί να έχουμε ακόμα κινηματογραφικά «ψωμιά» μέχρι την επίσημη πρώτη της ταινίας, όμως από τώρα και για τους επόμενους μήνες θα δεχτούμε έναν πακτωλό πληροφοριών, που θα μας ξεδιαλύνουν όσο γίνεται περισσότερο το μυστήριο γύρω από την 23η ταινία του διασημότερου πράκτορα.

Ποδαρικό μας κάνει το πρώτο πόστερ που κυκλοφόρησε μόλις και το οποίο παίζει σε classic ύφος και ασπρόμαυρη εικόνα, χωρίς ωστόσο να προδίδει στοιχεία από τις περιπέτειες που θα παρακολουθήσουμε στις αίθουσες από 1η του Νοέμβρη (επίσημη πρεμιέρα στην Ελλάδα). Με πατροπαράδοτο σεβασμό πάντως στην βαριά κινηματογραφική ιστορία του «007», το νέο πόστερ, αν και λιτό, σου σκιαγραφεί την ατμόσφαιρα και την αισθητική του τι θα επακολουθήσει.

Ο Sam Mendes υπογράφει τη σκηνοθεσία στην ταινία, με τον Daniel Graig εκ νέου στον ρόλο του Bond . Το καστ συμπληρώνει ο «κακός» Javier Bardem και οι Helen McCrory, Ralph Fiennes.

Διαβάστε ακόμα:

* Είναι σκοτεινό. Είναι τέλειο… (vid)

* 10 ταινίες με άρωμα καλοκαιριού

* Το super preview του Spider-Man (vid)

Keywords
Τυχαία Θέματα