Οι The Chills επιστρέφουν στην Ευρώπη

12:07 6/8/2015 - Πηγή: Mixtape

Οι The Chills είναι , ίσως , το σημαντικότερο συγκρότημα που ανέδειξε η πλούσια σε ονόματα και ιδιαίτερη pop / rock σκηνή της Νέας Ζηλανδίας, την περίοδο, χοντρικά, από τις αρχές της δεκατίας του ’80 και ως τα μέσα των 90s.

Mε φανατικούς οπαδούς και εκτός συνόρων και με ένα σχεδόν cult (με την καλή έννοια του όρου…) χαρακτήρα , οι Τhe Chills ήταν και παραμένουν ιδιαίτερα αγαπητοί και στη χώρα μας,

όπου οι παλιότεροι και τυχεροί είχαν την ευκαιρία να τους δουν να παίζουν ζωντανά στο Ρόδο.

Με ηγέτη και μόνο σταθερό μέλος από τη σύστασή τους τον χαρισματικό Martin Philipps, οι The Chills φαίνονται αποφασισμένοι να επιστρέψουν και να διεκδικήσουν την φήμη και αναγνώριση που τους αξίζει από ένα ευρύτερο ” indie” ακροατήριο.

Βρίσκονται ήδη σε διαδικασία ηχογράφησης νέου δίσκου ενώ σε λίγες μέρες ξεκινά η πρώτη τους περιοδεία στην Ευρώπη από το 1996, οπότε και κυκλοφόρησε το τελευταίο τους LP Sunburnt. Στο πλαίσιο της μίνι περιοδείας τους θα περάσουν από το φεστιβάλ Indietracks στην Αγγλία αλλά και από το Paradiso στο Αmsterdam. Άραγε υπάρχει περίπτωση να τους ξαναδούμε και στα μέρη μας;

Mέχρι τότε μπορούμε να ακούσουμε την καινούρια τους εκτέλεση στο θρυλικό κομμάτι τους Pink Frost που κυκλοφόρησε πέρσι ως b side στο καινούριο τους single “Molten Gold” την ημέρα των πεντηκοστών γενεθλίων του Martin Philipps.

Keywords
Τυχαία Θέματα