Οι Dark Rags γιορτάζουν σήμερα την κυκλοφορία του πρώτου τους album

Οι Dark Rags, ένα από τα αγαπημένα μας νέα Αθηναϊκά συγκροτήματα, από αυτά που είναι βουτηγμένα στο garage και στo punk/rock’n'roll – πες στο και παλιομοδίτικο, καλό είναι – κυκλοφορούν σήμερα Παρασκευή το ντεμπούτο album τους στην Fuzz Overdose Records. Θα έρθει στα χέρια μας σύντομα και θα πούμε αναλυτικά γι’αυτό το δισκάκι που ανυπομονούμε να ακούσουμε.

Και αφού ντεμπούτο album είναι αυτό, ευκαιρία να το γιορτάσουν με τους φίλους τους, οι Dark Rags

θα το παρουσιάσουν ζωντανά σήμερα  στο Tribe Bar (Ορφέως 48, Γκάζι), όπου και θα έχουν την δυνατότητα να το προμηθευτούν πρώτοι όσοι βρεθούν εκεί.

Για την ιστορία, για όσους δεν είχαν την τύχη να γνωρίσουν τους Dark Rags έως τώρα, το συγκρότημα δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2010, από πρώην μελη συγκροτημάτων όπως οι Dustbowl, Velvoids, Lipstick Traces και  Teddy Boys from the Crypt, κυκλοφορώντας το πρώτο Ep τους με τίτλο Drunken Angel τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς,  μετά το οποίο ακολούθησαν αρκετές συναυλίες στην Αθήνα, μία συνεργασία με τον Νέο-Υορκέζο Mark Steiner καθώς και δύο συναυλίες στο Βερολίνο.

Τον Μάρτιο του 2011, οι Dark Rags μπήκαν για δεύτερη φορά στο studio και ηχογραφήσανε το πρώτο τους ομώνυμο άλμουμ στο οποίο συμμετέχει ο Mike Strauss (Les Hommes Sauvages, Richard Ruin) στο όργανο και το οποίο θα κυκλοφορήσει αρχικά σε CD και στο τέλος του έτους σε βινύλιο.

Καλό δρόμο στο album, καλές ακροάσεις και καλές συναυλίες να ευχηθούμε στους Dark Rags, οι οποίοι θα μας περιμένουν σήμερα από τις 23:00 στο Tribe bar με δωρεάν είσοδο. 04 Bad Juju Blues by thedarkrags

Keywords
Τυχαία Θέματα
Dark Rags,