Ε ε έρχεται (και πάλι) ο Sleuth

Και μαζί ο Γιώργος Κιμούλης και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης που, από πρόπερσι, έβαλαν τα θεατρικά «εγώ» τους να συγκρουστούν επί σκηνής σε μια παράσταση που, όπως ήταν αναμενόμενο, έσπασε τα ταμεία.

Σασπένς, αγωνία, ανατροπές, δύο σούπερ σταρ του εγχώριου θεάτρου και ένας εξίσου διάσημος συγγραφέας, ο Anthony Saffer, με ένα από τα πιο διάσημα σύγχρονα θεατρικά έργα έχει το μενού στο θέατρο

Αθηνά. Τους ρόλους που υποδύθηκαν στον κινηματογράφο ο Laurence Olivier και ο Michael Caine το 1972 στην ομώνυμη ταινία αλλά και (ξανά) ο Michael Caine μαζί με τον Jude Law το 2007 ενσαρκώνουν ο Γιώργος Κιμούλης και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης για 3η συνεχή χρονιά στο δημοφιλές θρίλερ. Οι δύο ηθοποιοί εκτός από τη σκηνή μοιράζονται και τη σκηνοθεσία.

Το έργο

Διαμάχη και φθόνος ανάμεσα σε έναν ώριμο και έναν νεότερο άνδρα. Η μέχρι τελικής πτώσης σύγκρουση δύο αντρών με έντονα στοιχεία χιούμορ που έχει ως στόχο την κατάκτηση μιας γυναίκας και την κοινωνική καταξίωσή τους.

Εκεί που ο θύτης γίνεται το θύμα και εκεί που το θύμα εκδικείται τον θύτη,οι δύο άντρες συναινούν σε ένα ευφυές μεν αλλά σχεδόν αυτοκαταστροφικό παιχνίδι στο οποίο οι ρόλοι συχνά αντιστρέφονται.

Σκηνοθετική επιμέλεια: Γιώργος Κιμούλης – Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης
Σκηνικά: Αθανασία Σμαραγδή
Κοστούμια: Ιωάννα Τιμοθεάδου
Φωτισμοί: Μπάμπης Αρώνης

Ημέρες και Ώρες παραστάσεων
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 21:15
Σάββατο 18:15 (λαϊκή)
Κυριακή 19:00

Τιμές εισιτηρίων:
25€, 20€ λαϊκή, 16€ φοιτητικό.
Κάθε Πέμπτη για άνω των 60 και κάτω των 25 ετών, είσοδος 16€

Θέατρο Αθηνών
Βουκουρεστίου 10
Τηλ: 210 3312343

Keywords
Τυχαία Θέματα