Νέο video και free mp3 download από τον SpaceGhostPurrp

14:35 13/5/2012 - Πηγή: Mixtape

Εκτός από ολοκαίνουριο βίντεο για το ‘The Black God’ μέσα από το επερχόμενο Mysterious Phonk: The Chronicles Of SpaceGhostPurrp του rapper/παραγωγού από το Miami SpaceGhostPurrp που κυκλοφορεί τον Ιούνιο από την 4AD έχουμε και περισσότερες πληροφορίες.

Συμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση της 4AD το Mysterious Phonk: The Chronicles Of SpaceGhostPurrp -που είναι ουσιαστικά το επίσημο ντεμπούτο του rapper μετά από μια σειρά mixtapes- θα περιλαμβάνει 14 κομμάτια από τα οποία κάποια είναι ακυκλοφορητα και κάποια είναι επανηχογραφήσεις παλαιότερων ενώ το όλο project έχει γίνει mastered στα περίφημα Abbey Road Studios του Λονδίνου!!! Αυτό θα πει εξέλιξη, από τα underground mixtapes στα Abbey Road Studios σε λιγότερο από ένα χρόνο!

Υπομονη ένα μήνα λοιπόν μέχρι να ακούσουμε ολοκληρο το άλμπουμ (τα πρώτα δείγματα είναι πολύ ενθαρρυντικά, θυμηθείτε και το “No Evidence’ πριν λίγο καιρό), προς το παρόν δείτε παρακάτω το tracklist για το Mysterious Phonk: The Chronicles Of SpaceGhostPurrp και το ολοκαινουριο βίντεο για το ‘The Black God’, κατεβάστε δωρεάν και την instrumental version σε mp3 και …may the mysterious phonk be with you.

Mysterious Phonk: The Chronicles Of SpaceGhostPurrp tracklist
01. Mystikal Maze
02. Bringing The Phonk
03. Osiris of the East
04. Suck A Dick 2012
05. Get Yah Head Bust
06. Been Fweago
07. Grind On Me
08. The Black God
09. No Evidence
10. Paranoid
11. Danger
12. Elevate
13. Don’t Give A Damn
14. Raider Prayer

SpaceGhostPurrp – ‘The Black God’ (Official Video)

SpaceghostPurrp – ‘The Black God (instrumental version)’ [free mp3 download/stream]

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Mixtape