Αποκλειστικό stream: The Last Drive – Butterfly 69

13:15 11/5/2012 - Πηγή: Mixtape

Οι The Last Drive επιστρέφουν στη δισκογραφία αυτό το μήνα με ένα νέο EP με τίτλο “News From Nowhere“. Σήμερα αποκαλύπτουμε ένα από τα 4 τραγούδια του EP!

To “Butterfly 69“, το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω,  θα εμπεριέχεται μαζί με τα “Child of the Sky“, “Black Rain” και “Never Let it Go” στο νέο EP του θρυλικού rock’n'roll συγκροτήματος, το οποίο και θα  κυκλοφορήσει σύντομα σε 12″ βινύλιο σε συνεργασία του label των Drive,

Happy Crasher και της Inner Ear. Τα τέσσερα αυτά νέα τραγούδια ηχογραφήθηκαν σε παραγωγή του συγκροτήματος στο Downstroke Studio του Θάνου Αμοργινού.

Θυμίζουμε ότι οι The Last Drive θα εμφανιστούν το Σάββατο 19 Μαϊου στο Gagarin 205, με την συναυλία να ανοίγουν οι Ελβετοί Hard Coming Love. Τα εισιτήρια προπωλούνται προς 10 ευρώ, ενώ στο ταμείο του συναυλιακού χώρου της Λιοσίων θα πωλούνται προς 12 ευρώ την βραδιά της συναυλίας.

Ακούστε το αποκλειστικό μας pre-release stream του “Butterfly 69” παρακάτω και αν δεν το έχετε κάνει ήδη, διαβάστε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη των The Last Drive που δημοσιεύσαμε την προηγούμενη εβδομάδα.


Keywords
Τυχαία Θέματα