50 χρόνια Τζέιμς Μποντ με... ξαπλώστρες και θέα θάλασσα!

Τα 50 του χρόνια κλείνει φέτος ο θρυλικός μυστικός πράκτορας 007 και, όπως είναι φυσικό, δεν θα περάσει απαρατήρητο. Την καλύτερη ιδέα πάντως την είχαν στις Κάννες, που στο πλαίσιο του 65ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου, μας πάνε παραλία!
Ξαπλώστες πάνω στην άμμο, κουβέρτες (αν έχει ψύχρα), θέα θάλασσα και στη μεγάλη οθόνη ο Τζέιμς Μποντ από τα παλιά... μέχρι σήμερα! Μία ρετροσπεκτίβα στον Νο1 Μυστικό Πράκτορα των κινηματογραφικών αναμνήσεων στο διαφορετικό θερινό σινεμά του Φεστιβάλ των Καννών ονόματι “Cinema de la Plage”.

Η πρώτη ταινία της σειράς, το “Dr No” του 1962,
αλλά και άλλες περιπέτειες του Τζέιμς Μποντ, όπως τα «Από τη Ρωσία με Αγάπη» (1963), «Τα Διαμάντια Είναι Παντοτινά» (1971) και «Στην Υπηρεσία της Αυτού Μεγαλειότητος» (1969), θα προβληθούν στις Κάννες σε αυτό το ειδυλλιακό σκηνικό, που μας κάνει να ζηλεύουμε που δεν θα είμαστε εκεί!

Δεν είναι η πρώτη χρονιά που λειτουργεί το Cinema de la Plage φυσικά. Πρόκειται για μία από τις ωραιότερες δράσεις του Φεστιβάλ των Καννών τα τελευταία χρόνια, αλλά το φετινό αφιέρωμα στον Τζέιμς Μποντ μοιάζει να του πάει πολύ!
Keywords
Τυχαία Θέματα