Video: Nosaj Thing – “Eclipse/Blue”

Τρία χρόνια ακριβώς έχουν περάσει από την εμφάνιση του Nosaj Thing στο άνοιγμα των Yuria 2009 από τον Κορμοράνο και το Vinyl Microstore οικοδεσπότη φυσικά του φεστιβάλ.  Αμούστακο παιδί τότε (ίσως και να είχε μουστάκι – δεν θυμάμαι καλά, να μας επιβεβαιώσει ο Blue Lagoon παρακαλώ), ο παραγωγός από το Los Angeles είχε φρέσκο ακόμα το ντεμπούτο του Drift στην Alpha Pup records.

Το άλμπουμ είχε προκαλέσει αρκετή αίσθηση (τότε ανέβαινε και η όλη Flying Lotus – The Gaslamp Killer – Daedelus - Gonjasufi beat σκηνή),

ακολούθησε ένα remix άλμπουμ πάνω στο Drift και μετά μια μεγάλη παύση μέχρι και πριν λίγο καιρό…

Εσχάτως, ο Nosaj Thing επιστρέφει  πολύ δυναμικά και φαίνεται ήταν κάτι που σχεδίαζε από καιρό. Με προσωπικό δικό του imprint / label με όνομα Timetable (το τρέχει μέσω της Innovative Leisure records) και νέο άλμπουμ στα τέλη του Ιανουαρίου με τίτλο Home, φαίνεται ότι θα μας απασχολήσει πολύ το 2013.

Αυτό είναι το πολύ όμορφο music video για το κομμάτι Eclipse/Blue του Nosaj Thing μέσα από το Home με συμμετοχή της Kazu Makino (Blonde Redhead) στα φωνητικά, σκηνοθεσία από τον Daito Manabe και παραγωγή από τους The Creators Project (βλέπε Vice magazine…).

Keywords
Τυχαία Θέματα