Download This: Don’t Let Them Kill​.​.​. Your Taste​!​!​! by ΓΑΒ Productions

12:42 9/2/2012 - Πηγή: Mixtape

Θυμάστε τις ωραίες εποχές όταν διάφορα fanzines που έπεφταν στα χέρια μας συνοδευόταν από 7” ή 12” βινύλια; Ένα από αυτά λοιπόν τα δισκάκια ήταν και το Don’t Let Them Kill​.​.​. Your Taste​!​!​! το οποίο κυκλοφόρησε το 1998 μαζί με το Θεσσαλονικιώτικο zine Χωρίς Κανόνα.

Φέτος, η ΓΑΒ productions, υπεύθυνη για την τότε κυκλοφορία του βινυλίου, αποφάσισε να διαθέσει σε ψηφιακή μορφή, με νέα ηχητική επεξεργασία αρκετά τέτοια βινύλια και να μας τα προσφέρει μάλιστα και για δωρεάν download!

Η συλλογή αρχικά προοριζόταν να κυκλοφορήσει με το δεύτερο τεύχος του Semedic zine, το οποίο όμως δεν κυκλοφόρησε ποτέ και έτσι το LP δόθηκε για κυκλοφορία μαζί με το τέταρτο και τελευταίο τεύχος του Χωρίς Κανόνα.

Στο Don’t Let Them Kill​.​.​. Your Taste​!​!​! συμμετέχουν οι Altered Faces, Sunsteps, Nudos Ahora αλλά και οι μετέπειτα “stars” της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής Closer. Μάλιστα οι τελευταίοι συμμετέχουν με τρία κομμάτια, ένα εκ των οποίων είναι και μια πρωτόλεια εκτέλεση του Blue Pussy, το οποίο συμπεριλήφθηκε και στο άλμπουμ-ορόσημο In the Market, με τη Φλώρα Ιωαννίδου των Make Believe στα φωνητικά.

Ακούστε και κατεβάστε το δίσκο δωρεάν μέσω της σελίδας της ΓΑΒ Productions στο bandcamp και αν αναπολήσατε τις παλιές καλές εποχές των fanzines, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το πλήρως ενημερωμένο site περί του είδους, www.fanzines.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα