Τα ζώδια της Τρίτης

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 31 Μαΐου 2023.

Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό επηρεάζοντας καθοριστικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Η ανάγκη του σχετίζεσθε είναι εντονότερη

από ποτέ για αυτό και μας ωθεί ώστε να λειτουργήσουμε ήρεμα και προσαρμοστικά σε σχέσεις και συνεργασίες. Είναι απαραίτητο για εμάς να υπάρχει αρμονία και ηρεμία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα νιώσουμε ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή μας.

Οφείλουμε όμως να έχουμε στο νου μας πώς είναι εύκολο να παρασυρθούμε από τους φόβους μας και να λειτουργήσουμε υποκριτικά έναντι των αναγκών μας αφήνοντας τελικά ανικανοποίητο τον εαυτό μας.

Είναι σημαντικό να δείξουμε πήγαμε και θάρρος ώστε να διεκδικήσουμε μία ισότιμη επαγγελματική και προσωπική σχέση που μας αξίζει. Η μέρα είναι ιδανική για να περάσουμε ευχάριστα διασκεδάζοντας και φλερτάροντας.

Η αυτοπεποίθησή μας ανεβαίνει καθώς απολαμβάνουμε τον θαυμασμό των άλλων, στοιχείο που είναι πολύ σημαντικό για να νιώσουμε πώς μπορούμε να κατακτήσουμε τους γύρω μας.

Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Καρκίνο επηρεάζει την διάθεση μας συνολικά καθώς υπάρχει εσωτερική ένταση που εκδηλώνεται με απότομο τρόπο σε σχέσεις και συνεργασίες.

Είναι απαραίτητο να διαπιστώσουμε πόση νευρικότητα προέρχεται από μία εσωτερική διεργασία και όχι από τα πρόσωπα πρωταγωνιστούν στη ζωή μας. Για αυτό δεν πρέπει να ξεσπάσουμε στο ταίρι ή τους συνεργάτες μας προστατεύοντας την σχέση μας από τις δύσκολες στιγμές. Αναδεικνύεται έντονα η κυκλοθυμία και ο φόβος που μπορεί να υπάρχει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Καλά θα κάνουμε να αφήσουμε στο περιθώριο σημαντικές συζητήσεις που δεν θα έχουν την αναμενόμενη κατάληξη. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε επίσης σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές καθώς δεν πρέπει να ακολουθήσουμε την εσωτερική μας φωνή.

Το έλλειμμα ευθυκρισίας και το αίσθημα του ανικανοποίητου είναι πιθανό να μας παρασύρουν σε επιλογές που αργότερα θα μετανιώσουμε όμως θα έχουν έντονο κόστος τόσο σε επίπεδο συνεργασιών όσο και σε ότι αφορά τα οικονομικά μας.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρίτης,tritis