Τα ζώδια της Τετάρτης 11 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

ΚΡΙΟΣ
Το πρόγραμμα της ημέρας θα φορτωθεί από έκτακτα περιστατικά και δεσμεύσεις από εκεί που δεν το περιμένεις. Θα πρέπει να κινηθείς μεθοδικά και όχι παρορμητικά. Άκουσε και τις απόψεις των γύρω σου και μην υποτιμάς την γνώμη τους. Όλο και κάτι ενδιαφέρον θα έχουν

να σου πουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, καλό είναι σήμερα να είσαι λίγο περισσότερο διπλωμάτης στις προσωπικές σου επαφές και να μην επιμένεις στις απόψεις σου, γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς και να βγάλεις συμπεράσματα που δεν είναι βάσιμα. Άκουσε τι έχουν να σου πουν οι γύρω σου και ειδικά τα άτομα της οικογένειάς σου και μετά πράξε, κατόπιν σκέψης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα μπεις σε μια διαδικασία που θα σκεφτείς να κάνεις αλλαγές σε όλα αυτά που σε προβληματίζουν και σε αγχώνουν. Μην έρθεις σε σύγκρουση με δικά σου άτομα, γιατί μπορεί να προκαλέσεις άθελα σου ανεπανόρθωτες ζημιές και να ψυχράνεις το μεταξύ σας κλίμα. Πρόκειται για θέματα που εσύ θα θέλεις να προχωρήσεις και να τα ολοκληρώσεις και αυτά θα καθυστερούν. Κάνε υπομονή και φρέναρε την ανυπομονησία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι ανατρεπτικές καταστάσεις – τόσο στις υποθέσεις σου όσο και στα οικογενειακά θέματα – θα σε προκαλέσουν και θα σε εξαντλήσουν. Αν μπορέσεις να ελέγξεις το νευρικό σου σύστημα, θα βρεις τις λύσεις και με πολλή προσπάθεια θα επαναφέρεις την τάξη. Αν όμως μείνεις κολλημένος στα πιστεύω σου, το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να καταλήξεις μόνος σου.

ΛΕΩΝ
Σήμερα η μέρα θέλει ηρεμία και ωριμότητα, για να μην μπλεχτείς σε καταστάσεις που θα σε δυσαρεστήσουν. Βγες με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, μίλησε για τα προβλήματά σου και απόφυγε κάθε κίνηση βιασύνης που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στους στόχους σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, ορισμένα θέματα στην καθημερινότητα σου δεν τα βλέπεις στις πραγματικές τους διαστάσεις, με αποτέλεσμα να οδηγείσαι σε λανθασμένα συμπεράσματα και επιπόλαιες κινήσεις. Αυτήν την δύσκολη ημέρα χρησιμοποίησε περισσότερο την λογική παρά το συναίσθημά σου για να κάνεις τις σωστές εκτιμήσεις και να προστατεύσεις τον εαυτό σου.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα σε προβληματίσουν κάποια γεγονότα εκεί που δεν το περιμένεις και θα πρέπει να έχεις το νου σου σε όσες καταστάσεις κληθείς να αντιμετωπίσεις. Γενικά, απόφυγε τις πολλές συγκινήσεις, γιατί τα νεύρα σου δεν είναι στα καλύτερά τους και μπορεί να σε παρασύρουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα θα σε προβληματίσουν κάποια γεγονότα εκεί που δεν το περιμένεις και θα πρέπει να έχεις το νου σου σε όσες καταστάσεις κληθείς να αντιμετωπίσεις. Γενικά, απόφυγε τις πολλές συγκινήσεις, γιατί τα νεύρα σου δεν είναι στα καλύτερά τους και μπορεί να σε παρασύρουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα, θα σου δοθεί η ευκαιρία να επανεξετάσεις κάποιες καταστάσεις και να αξιολογήσεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσένα. Καλό είναι να πάρεις ξανά στα χέρια σου κάποιες υποθέσεις που στο παρελθόν δεν κατάφερες να τις λύσεις, γιατί τις θεωρούσες προβληματικές και τώρα ίσως βρεις τρόπους για να τις διευθετήσεις. Όπως και να έχει, απόφυγε κάποιες τάσεις απομόνωσης που μπορεί να σε πιάσουν, γιατί δεν θα σου βγουν σε καλό και δείξε μεγάλη προσοχή στα άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, που μπορεί να σε συμβουλέψουν κατάλληλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα οι συνθήκες σε ευνοούν ιδιαίτερα και θα σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου και να οδηγηθείς γρήγορα στην επιτυχία. Γενικά είναι μια καλή μέρα και πρέπει να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία, τόσο σε πρακτικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο. Με λίγη προσοχή μπορείς να απολαύσεις τις θετικές εξελίξεις που σε περιμένουν σε διάφορα θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα, οι συνθήκες είναι λίγο περίεργες και τα ευχάριστα γεγονότα θα διαδέχονται τα δυσάρεστα με πολύ γρήγορους ρυθμούς με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι σε έναν συνεχή εκνευρισμό, αλλά και σε μια πολύ δυναμική διάθεση. Όπως και να έχει, καλό είναι να μην τα βάζεις με άτομα που μπορεί να μην σου φταίνε και μη χάσεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν γίνει, γιατί μόνο έτσι θα έχεις καλές εξελίξεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για εσένα και θα το διαπιστώσεις από το πρωί, που η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη. Γενικά θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις πολλές ευκαιρίες και να κινηθείς με τρόπο ήρεμο απέναντι σε όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα