Πόλεμος στο Ισραήλ: «Η κόρη μου είναι ζωντανή» – Κραυγή απόγνωσης από τη μητέρα της Γερμανίδας που ήταν στο φεστιβάλ με τους 260 νεκρούς

Η μητέρα της 30χρονης tattoo artist Σάνι Λουκ η οποία πιστεύεται ότι δολοφονήθηκε από ενόπλους της Χαμάς κατά τη διάρκεια της βίαιης επίθεσης του Σαββάτου σε ένα ισραηλινό μουσικό φεστιβάλ, ισχυρίστηκε ότι έλαβε μήνυμα από την Παλαιστίνη ότι η κόρη της είναι ακόμη ζωντανή.

Η μητέρα της Σάνι, Ρικάρτνα, δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα Bild: «Τώρα έχουμε στοιχεία ότι η Shani είναι ζωντανή αλλά έχει σοβαρό τραύμα στο κεφάλι και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Κάθε λεπτό είναι κρίσιμο».

Ωστόσο

σε σοκαριστικό βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου τις προηγούμενες ημέρες η 30χρονη αποτυπώθηκε χτυπημένη -πιστεύεται νεκρή, όπως έγραψαν διεθνή ΜΜΕ- πάνω σε καρότα φορτηγού με μέλη της Χαμάς. Οι άνδρες που απεικονίζονται στο βίντεο κάθονταν πάνω στο σώμα της, τη χλεύαζαν και κάποιοι έφτυναν πάνω τους.

Οι τρομοκράτες της Χαμάς απήγαγαν την Shani Louk, τη δολοφόνησαν και περιέφεραν σαν τρόπαιο το άψυχο σώμα της πάνω σε ένα φορτηγό

Σημειώνεται πως για το περιστατικό κυκλοφορεί στα social media αντίστοιχο βίντεο το οποίο ωστόσο είναι πολύ σκληρό για να μεταδοθεί.

Από τα στοιχεία που οδήγησαν στο συμπέρασμα πως η άτυχη κοπέλα δολοφονήθηκε από τη Χαμάς είναι τα τατουάζ στο κορμί της.

Την ίδια ώρα πάντως, οι γονείς της Σάνι είναι σίγουροι ότι πρόκειται για την κόρη τους και ότι το βίντεο γυρίστηκε στα παλαιστινιακά εδάφη.

Οι τρομοκράτες κάθονταν πάνω στο σώμα της, τη χλεύαζαν και κάποιοι έφτυναν πάνω τους. Η Χαμάς είχε ισχυριστεί ότι το πτώμα ανήκε σε γυναίκα Ισραηλινή στρατιώτη – αλλά χθες το βράδυ επιβεβαιώθηκε από την ξαδέλφη της Tomasina Weintraub-Louk, ότι ήταν η Shani η οποία δήλωσε στη MailOnline ότι η οικογένεια αναγνώρισε τα χαρακτηριστικά τατουάζ στα πόδια και τα ράστα μαλλιά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πόλεμος, Ισραήλ, – Κραυγή, Γερμανίδας, 260,polemos, israil, – kravgi, germanidas, 260