Νορβηγία: Δείτε βίντεο του μικρού Ράινερ με τον πατέρα του- «Είναι ενθουσιασμένοι, είναι χαρούμενοι»

«Ο πελάτης μου Ρικ Π. και ο γιος είναι ενθουσιασμένοι μετά την επανένωσή τους» αναφέρει ο Sjak R. Haaheim, δικηγόρος του πατέρα του 6χρονου Ράινερ που πλέον βρίσκεται στη Νορβηγία.

Ο δικηγόρος του Ρικ Π. που άρπαξε τον 6χρονο γιο του από την Κηφισιά που έμενε μαζί με την μητέρα, μιλώντας στο newsit.gr αναφέρεται στις δικαστικές αποφάσεις των νορβηγικών δικαστηρίων, αλλά

και στις συνθήκες της επιστροφής του Ράινερ στη Σκανδιναβική χώρα.

«Μιλάω με τον πελάτη μου. Τόσο αυτός όσο και ο γιος του είναι ενθουσιασμένοι. Είναι χαρούμενοι έπειτα από την παράνομη απαγωγή του Ράινερ το 2020 από τη μητέρα του. Τώρα παίζει με τα ξαδέρφια του που είναι στην ίδια ηλικία. Είναι ενθουσιασμένος από τη χαρά του τώρα που τον πήρε ο πατέρας».

Ο κ. Haaheim που είναι εξειδικευμένος δικηγόρος στις απαγωγές αναφέρεται και σε ένα περιστατικό που είχε συμβεί στην Ελλάδα, όταν ένας φίλο του πελάτη του συνάντησε τον Ράινερ στην Ελλάδα.

«Πλησίασε το παιδί και το ρώτησε εάν θέλει να πάει σπίτι με τον μπαμπά του. Ο Ράινερ του είπε ναι χαμογελώντας» υποστήριξε ο ίδιος, λέγοντας πως αν έλεγε «όχι» δεν θα το έπερνε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το παιδί είναι πολύ χαρούμενο που βρήκε ξανά τους δικούς του ανθρώπους, τους οποίους είχε να δει περίπου δύο χρόνια.

«Είναι ένα παιδί που είχε απαχθεί και έχει επανενωθεί με τα ξαδέρφια του, την οικογένεια, το νηπιαγωγείο και το γνωστό του περιβάλλον. Δεν έχει δείξει κανένα σημάδι ότι του λείπει η μητέρα του, αλλά ο πατέρας είναι προετοιμασμένος για αυτήν την κατάσταση» συνέχισε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νορβηγία, Δείτε, Ράινερ, - Είναι,norvigia, deite, rainer, - einai