Πρωινό: Ένταση ανάμεσα σε Λιάγκα και Πετρογιάννη – «Μας το παίζεις μάγκας στην εκπομπή;»

Ανέβηκαν οι τόνοι στον αέρα του Πρωινού την Παρασκευή με τον Γιώργο Λιάγκα να έχει έναν έντονο διάλογο με τη Φωτεινή Πετρόγιαννη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Φωτεινή Πετρογιάννη μετέφερε το ρεπορτάζ, με αφορμή τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για τον συνήγορο υπεράσπισης των θυμάτων, Ιωάννη Βλάχο στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Δημιουργούνται εντυπώσεις μέσα στο δικαστήριο, αλλά όχι έξω από αυτό όταν θέλουμε να πούμε τι δουλειά κάνει ο μάρτυρας, λες και έχει καμία σημασία. Δεν καταλαβαίνω τι προσπαθούμε να κάνουμε όλο αυτό τον καιρό. Αυτό

που διαπιστώνω και στις δύο υποθέσεις, και στου Λιγνάδη και του Φιλιππίδη, είναι ότι ασχολούμαστε μονίμως με τα γύρω γύρω και καμία ουσία. Δηλαδή δεν μαθαίνουμε τίποτα», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος με τον Γιώργο Λιάγκα να παίρνει τον λόγο εμφανώς ενοχλημένος από την εν λόγω τοποθέτηση της συναδέλφου του.

«Τι εννοείς Φωτεινή μου; Κάνεις ένα μεγάλο λάθος. Εσύ δεν βλέπεις τηλεόραση, αλλά κάνεις τηλεόραση. Άρα αυτή τη στιγμή εσύ κριτικάρεις την τηλεόραση. Μας το παίζεις μάγκας μέσα στην εκπομπή; Που εδώ λες την άποψή σου και εδώ εμείς καταθέτουμε δημοσιογραφικά τις εξελίξεις;

Καθημερινά ενημερώνουμε τον κόσμο και για τις καταγγελίες και για το πώς οι κοπέλες και οι κύριοι λένε αυτά που βίωσαν, όταν επιτρέπεται αυτό. Από την άλλη δείχνουμε και τη μεριά των δικηγόρων, οπότε τι λες ότι γυρίζουμε γύρω γύρω και δεν λέμε την ουσία;» αποκρίθηκε ο ίδιος με τη Φαίη Σκορδά να παρεμβαίνει, υπερασπιζομενη τη συνεργάτιδά της.

«Οι δηλώσεις περί ομοφυλοφιλίας, ποιος είναι ο καραγκιόζης, ποιος δεν είναι, δεν έχουν καμία σχέση, οπότε πολλές φορές δικηγόροι που εκμεταλλεύονται τα φώτα της δημοσιότητας, έχουν σαν μέθοδο τη συγκεκριμένα, να λένε άλλα για να πηγαίνει το θέμα αλλού. Αυτό εννοεί η Φωτεινή, για ποιον λόγο της κάνεις προσωπική επίθεση;» είπε μεταξύ άλλων.

«Δεν είναι προσωπική επίθεση, γιατί εγώ αισθάνθηκα ότι εμείς κάνουμε λάθος τη δουλειά μας. Το αποσύρω τότε. Κάποιοι άνθρωποι προβεβλημένοι μέσα στην υπερασπιστική γραμμή είναι και η αποδόμηση των μαρτύρων» ήταν η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρωινό, Ένταση, Λιάγκα, Πετρογιάννη – Μας, Video,proino, entasi, liagka, petrogianni – mas, Video